Любовен хороскоп за 28.07.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 28.07.2021 сряда

Овен

Едно леко захлаждане в любовния живот, защото сте решили да се посветите на работни дела. Партньорът ви обаче има изисквания към вас. В края на краищата, ако не се наслаждавате в средата на лятото под полезните слънчеви лъчи, заедно с него, кога бихте могли да го направите някога?

Телец

Идват дни, в които страстта и чувствата ще бъдат нещо, което често изпитвате; нещо, което не искате да пропуснете и с което ще трябва да се справите. Накратко, изглежда, че започва момент, специално създаден за малко повече любовни мечти.

Близнаци

Страхотни новини за Близнаците. Взаимоотношенията с партньора и възможностите да бъдете заедно стават по-лесни (макар и не винаги перфектни), а сряда ще е страхотно време да предадете желания, чувства и страсти.

Рак

Всъщност ще можете да преминете от настроение, създадено от спомени и твърде много любовни преживявания от миналото, до определено по-лек начин на мислене, по-смели и по-способни да вземете това, което искате. Лято е.

Лъв

Лъвът днес преживява трансформация в стила си относно взаимоотношенията, който изглежда много по-обмислен, аргументиран, много по-малко инстинктивен и настоятелен. Ще ви хареса ли? Вероятно на някой да, и дори много.

Дева

Бъдете спокойни, всичко ще се уталожи, ще можете да намерите компромис и да изясните проблемите, които са останали нерешени. Важно е и двамата да говорите с отворено сърце.

Везни

Смекчен е тонът на страстта към вашия партньор. Започнали сте седмицата интензивно, но сега сякаш искате малко повече спокойствие. Имало е напрежение в работата, което ви се е отразило. Не се притеснявайте, този, който ви обича, няма да ви чете лекции за това.

 

Скорпион

Напрежението у дома, засилено в последно време, най-накрая стига до примирие: има много дискусии, но враждебността, характеризираща предишните седмици, започва да разхлабва хватката си. Динамиката не се променя за една нощ, но поне вече има една толерантност улесняваща отношенията

Стрелец

Най-накрая приятелството и любовта не се сблъскват, а си подават ръка. Ако е имало какво да се каже с партньора, приятелите поемат защитата и на двамата, като постигат правилния компромис. За самотните Стрелци, разходка с приятели може да отвори врата за нова емоционална връзка.

Козирог

Семейни дискусии относно наследство, което е не само материално, но и етично или емоционално. Партньорът ви се оплаква от прекаленото притежание от ваша страна към него; може би реакция на случка претърпяна в миналото. Леки нощи за необвързаните, които търсят приключение без усложнения. Внимавайте все пак: горещите целувки са интригуващи, но ако с интимен диалог започнете да отваряте сърцето си, рискът от това да навлезете на дълбоко е сериозен.

Водолей

Любов и ерос: С партньора обсъждате нещата, без да си повишавате тон. Най-накрая сте в стимулираща, но спокойна атмосфера. Хубаво е да сравнявате мнения и начин на живот, без да се сблъсквате; не е необходимо, дори е контрапродуктивно, да живеете като огледала.
.
Риби

Изявявате вашето усещане за притежание, което не се отразява зле на партньора, защото той не го преживява като принуда, но като доказателство за вашата привързаност.

Tagged , , ,
на горе