ЛЮБОВЕН хороскоп за 27.12.2021-Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 27.12.2021-Понеделник

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес в любовните отношения не се очакват радикални промени, но пък ще имате възможност да се придвижите малко напред в избраната по-рано посока или просто да получите пълно удоволствие от общуването с партньора си. Денят е идеален за прекарване на време със семейството си или романтична среща с някой, когото познавате добре.

ДНЕВЕН хороскоп за 27.12.2021-Понеделник

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 27 декември: Днес, по отношение на любовните въпроси, Овенът трябва да се научи да отстъпва и да бъде дипломатичен. Но не приемайте тази тактика като отстъпление. Любовта е като валс: първо единият партньор прави крачка напред, след това идва ред на другия. Сливайки се с този напред-назад ритъм, вие няма да искате да спрете никога повече! Днес е страхотен ден да се научите да танцувате… Тоест, научете се да се чувствате в ритъм, бъдете гъвкави и правете компромиси.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 27 декември: Днес звездите съветват Телеца да помисли какво е готов да направи в името на любовта си. Може би това е твърде много? За вас е особено важно да разберете, дали в името на любимия човек правите сделки с вашата съвест, гордост или някакви други големи жертви. Ако е така, струва си да решите в понеделник как да промените това. Но не забравяйте: вие, както и всички останали, заслужавате най-доброто. Особено когато става дума за любов.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 27 декември: Днес Близнаците имат шанс леко да повдигнат завесата над бъдещето си и дори да надникнат отвъд! В личният ви живот са назрели големи промени, които вече са толкова осезаеми и реални, че в понеделник ще ви напомнят за себе си. Това може да бъде смътно усещане, очакване или логично плануване. Още малко и животът ви ще се промени по начин, който дори не бихте могли да си представите! Магично е, нали?

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 27 декември: Днес за Ракът и любимата му може да се очертава труден разговор. Разбира се, че и вие, и вашата любов имате разминавания в мнението, което ще създаде известно напрежение. В процеса на днешния разговор, обаче звездите ви съветват, да обърнете внимание не толкова на това какво казва партньорът, а на това как точно го прави. В крайна сметка, това не е мозъчна атака, а разговор между две влюбени души. При такъв обмен на информация основният участник не трябва да бъде главата, а сърцето.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 27 декември: Днес, колкото и да се стремите към пламенна и страстна връзка с избраника си, най-вероятно това няма да бъде това, което сте очаквали. И не е от липса на страст, а от факта, че вие и вашата половинка ще има за какво да си говорите, освен за любов. В понеделник ще имате всички шансове да намерите общ език по някои бизнес въпроси, като нищо може да откриете съвместен проект. А това е страхотно: общите интереси са най-добрата основа за истинска любов.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 27 декември: Днес Девата е в състояние реално да усеща какво е единството на противоположностите! Човекът, който харесвате, е в състояние да демонстрира всичко, което вие обичате. Само че, ако вие пиете чай, той/тя ще си поръча кафе. Ако вие сте на диета, вашият избраник в понеделник ще демонстрира гурме и завиден апетит. Има обаче нещо, което тези противоположности обединяват, но нека остане тайна, която вие двамата да разкриете.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 27 декември: Днес звездите съветват Везните да подредят личния си живот. Не е ли всичко твърде объркващо в отношенията ви? Може би всичко се дължи на факта, че вие оставяте ситуацията да поеме в неясна посока и не искате да вземете информирани решения? Разбира се, когато става дума за чувства, не е толкова лесно да се анализира всичко. Днес, обаче ще трябва смело да се вгледате в себе си, за да продължите напред.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 27 декември: Днес в любовните отношения с любимия човек вие ще бъдете капризни. Някои негови действия или думи, към които друг път бихте се отнесли спокойно, в понеделник, могат да станат повод за оплаквания, заяждания или молби. Звездите ви предупреждават, че всичко е за добро, ако е в умерени граници, защото търпението на партньора не е безгранично. Не бива да обръщате особено внимание на дребните неща.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 27 декември: В понеделник Стрелецът просто трябва да бъде сред хора и в разгара на събитията – точно там, където е търсен. Вие сте в състояние да се чувствате истински щастливци! Щастието е заразно; то привлича щастливите хора. Звездите вещаят, че именно днес сред тълпата от колеги и партньори вие ще имате шанс да осъществите интересно запознанство с голям любовен потенциал!

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 27 декември: Днес любимият човек на Козирога може да го изненада приятно! Може би ще направи нещо, което ще ви накара, да се гордеете с него. Изведнъж ще забележите избраника си в нова светлина и ще бъдете приятно изненадани от това! Може би вашият партньор ще открие пред вас част от новите си таланти, ще ви зарадва с подарък или изненада. И това е правилно, защото основната тайна на истински обичащите се хора е проста: никога не спирайте да се изненадвате. Приятно, разбира се!

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 27 декември: Водолеят трябва да преосмисли онова понятие „рутина“ или поне го погледнете от друга страна. Струва ли ви се, че в отношенията с любимия човек има по-малко страст? Че всичко отдавна е влязло в коловоза на ежедневието? Но в животът има повече делници, отколкото празници. Необходимо е да проявявате въображение и инициатива ден след ден, за да може да придадете на любовният ви живот сладък привкус.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 27 декември: Днешният ден за Рибите може да е актуална поговорката „Език мой, враг мой“. И това ще се случи не толкова заради желанието да обидите любимия човек, а заради необмислени думи. За да не се случи това, вие трябва да мерите думите си и не изпреварвайте мислите си. Днес е по-добре да изглеждате в очите на сродната душа мудни, отколкото след това да се упреквате за невъздържаност и лекомислие.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе