Любовен хороскоп за 27.07.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 27.07.2021 вторник

Овен

Напрегнат ден и в любовните взаимоотношения. Партньорът сякаш е отсъствал няколко дни и вие мислите начин как да го привлечете към себе си. Имате цяла седмица да ги намерите. Споделянето и нежността ще дойдат след няколко дни.

Телец

Искате нещо повече от романтика днес, но може да не я получите. Затова не трябва да се настройвате против партньора си. Оставете го да реши, дали той да ви допусне до себе си по този по-различен начин. Таен романс за сингъл Овена, който може да го постави на изпитание.

Близнаци

Близнаците, ще имат отличен ден в любовното ложе. Всичко, което кажат, ще бъде прието добре от партньора, което ще поддържа добрите взаимоотношения през целия ден.

Рак:

Според днешния любовен хороскоп има вероятност отношенията да се влошат на брачния фронт, тъй като разликите с партньора нарастват. Същото не се отнася за Раците без партньор, които ще могат на воля да излязат да флиртуват.

Лъв

Историите, които започнаха в началото на юли продължават. Лъвът е своите сили и сега експлоатира нови територии. Това се харесва и на партньорите, и на тези, с връзки, които още са в начална фаза.

Дева

В любовта е време за обновление. За сингъл Девите небето е благоприятно за нова любов. За Девата с партньор има за какво да работите, за да подобрите нещата във връзката.

Везни

В любовта днес нищо тревожно! Спокоен летен вторник за Везните с партньор, а за сингъл представителите на зодията, Венера им праща закачливи усмивки, които обаче не водят до нищо съществено.

Скорпион

Трябва да помислите дали вече не е време за ваканция насаме с партньора или той ще започне да проявява признаци на нервност. Не следвайте стандарните места, изберете нещо ново и неочаквано.

Стрелец

Няма нужда да каните някой, който не е проявил интерес към вас. Днес се отдайте на размисли за изминали неуспехи на първи срещи, за да не ги повтаряте. За Стрелците във връзка, ще има известни недоразумения относно кулинарни въпроси.

Козирог

На романтичния фронт може да има различия, които да ви донесат проблеми. Различията ще са директно с партньора, или с човека, с който ще излезете на среща.

Водолей

На партньорът ви може да не му достига кураж днес да се приближи до вас, затова вие трябва да направите първата стъпка. Това ще е гаранцията за романтична вторник вечер в края на юли.

Риба

В любовният ви живот предстоят повече случки, отколкото в последно време, така че отпуснете се и я карайте по-спокойно.

Tagged , , , , ,
на горе