Любовен хороскоп за 26.10.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 26.10.2021 вторник

 

Днес е денят, в който всичко в любовта и връзките обещава да бъде изключително успешно. При едно малко условие, че за това трябва да преодолеете ленивостта си. Звездите от хороскопа ще клонят към спокойствие и релакс, но повярвайте: ако все-пак предпочитате романтична среща или излизане с любимия човек, отколкото вечер на дивана пред телевизора, няма да съжалявате! Освен това днес е чудесен ден за разговори от сърце, работа върху взаимоотношенията и тяхното подобряването. Обгърнете сродната душа си с грижа и обич!

 

ОВЕН

Любовната връзка на Овена може да бъде засенчена от нерешени проблеми с любимата му (любимия). Звездите от хороскопа предупреждават, че Овните не трябва да реагират агресивно на коментарите на любимия човек. Най-доброто, което той може да направи днес, е спокойно да обсъди ситуацията, като се въздържа от саркастични забележки и порицания. Само взаимното уважение и желанието за взаимно разбирателство, ще помогнат на Овена и неговия избраник, в този ден, да предотвратят началото на конфликт.

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът ще бъде истински мечтател от обикновеното, фокусиран върху мисли за любов, романтика и личен живот. Но работните процеси и ежедневните дейности могат да пострадат от това отношение. От време на време, Телецът може да витае из розовите облаци на мечтите си, като същевременно игнорира истинските задачи, които стоят пред него. От друга страна, защо да не се движи по течението този ден? Според хороскопа този знак трябва да се примири с това временно душевно състояние. Да, Телецът няма да счупи рекордите за производителност, но искрицата на мечтите в очите му ще бъде толкова привлекателна за хората от противоположния пол!

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще имат труден разговор с човек, който играе важна роля в личния им живот. Може би, това е техният бивш или настоящ избраник, или може би негови (нейни) роднини или приятели, семеен психолог или някой друг. Звездите ги предупреждават: всеки сериозен разговор в този ден е изпитание за психиката, но още по-лош тест е игнорирането на проблемите. Ако ще водят разговор за любов и взаимоотношения, Близнаците трябва да се опитат да говорят просто, ясно и лесно, без да обвиняват, а да намерят общ език. Тази позиция ще помогне в отношенията и така с техния любим човек да достигнат нови висоти в любовта.

 

РАК

Днес Ракът ще получи приятна и романтична изненада от любимия човек! Най-вероятно това ще бъде нещо малко или дори нематериално, но партньорът му е в състояние да вложи много любов в него. Небесните тела съветват знака да отбележи този жест на нежност и да не го обезценява. Хороскопът отбелязва, че днес е страхотен ден за Рака да „следи“ своя любим (любимата) и да си отбележи колко пъти през деня прави нещо в името на връзката им. Черупчестият знак няма да съжалява и със сигурност ще бъде изненадан от резултата от подобно романтично наблюдение. Може би преди не е забелязвал, дори половината от тези трогателни прояви на грижа и любов!

Любовен хороскоп за 26.10.2021 вторник

Късметче за 26.10.2021 вторник 

Дневен хороскоп за 26.10.2021 вторник 

Седмичен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021 

ЛЪВ

Ако Лъвът е бил разочарован от връзката си или дори е спрял напълно да вярва в любовта, то днес е денят, в който е време да отстрани всички недостатъци и да поработи върху грешките си. Днес звездите от хороскопа са особено подкрепящи за Лъва, така че спрете да се обезкуражавате – време е да установите любовни отношения и да създадете връзка! Необходимо и трябва да измислите стойностна цел и уверено да започнете да вървите към вашето истинско щастие.

 

ДЕВА

Влюбената Дева днес може да спи малко, да се движи много и да не се уморява от нищо по пътя си! За всичко са виновни чувствата, които я вдъхновяват. Любовта на този ден е в състояние да даде толкова много енергия, че е достатъчно да обърне целия свят с главата надолу. Хороскопът вещае: Днес Девата може всичко! Каквато и да е сложността на задачата пред нея, силите, дадени от любовта, ще й помогнат да я изпълни с лекота. Звездите съветват Девата спокойно да разчита на този ден, защото ще бъде много успешен и ще уреди максимално личния си живот!

 

ВЕЗНИ

Везните ще се събудят освежени и вдъхновени! Причината са ярки емоции и чувства по отношение на любимия човек, а онези които все още са сами, ги очаква приятно изненада от тези чувства. Заедно с любовта, енергията и желанието за покоряване на нови върхове, обещават да дойдат в душите им. Усещането за подем и всемогъщество ще накара Везните да се почувстват като супергерой и могат да ги придружават през целия ден, основното е да се възползват от приповдигнатото състояние навреме. Хороскопът съветва: днес е моментът да очертаете няколко глобални цели, да останете на вълната от ентусиазъм и да започнете решителни действия, за да спечелите желаното сърце!

 

СКОРПИОН

Днес Скорпионът ще иска да намери убежище в тихо любовно гнездо, но има вероятност приятели или роднини да поискат вниманието му, така че вечерта един с един със сродна душа ще бъде малко по-трудно възможно. Има само един изход – опитайте се да съберете всички в една голяма компания. Това ще помогне да се сближите с хората, които са скъпи на Скорпиона: той фино ще усети настроението на другите и може перфектно да насочи комуникацията в правилната посока. Хороскопът на този ден съветва Скорпиона, който е в романтично търсене, да не става отшелник, за да не пропусне съдбовната среща!

Любовен хороскоп за 26.10.2021 вторник

Седмичен лунен хороскоп от 25.10.2021 до 31.10.2021 

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът ще изглежда като бодлив таралеж: натрупаната умора може да го накара да бъде остър с другите. Дори, ако близките се опитат да го погалят, той най-вероятно упорито ще се съпротивлява. Хороскопът показва необходимостта, че Стрелецът се нуждае от почивка, а не само от работа, но и от активно общуване и дори от прекомерни емоции. Не е необходимо да се заключвате в кулата; можете просто да се оттеглите с любимия човек на дивана пред телевизора, като изключите телефоните. Стрелецът се нуждае от спокойна вечер, за да се възстанови, както физически, така и емоционално.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът има възможността да се почувства като рок звезда на концерт! Любовта буквално ще се лее около него във въздуха. Изглежда всички около него искат да грабнат парче от дрехите на Козирога – насладите и радостта на околните могат да бъдат толкова ярки, че предложенията за опознаване няма да имат край. Достатъчно е Козирогът да надхвърли този праг. Ако все-още е необвързан, денят е чудесен за романтично запознанство. Може би дори двама или трима.

 

ВОДОЛЕЙ

„Колкото и да храниш вълка, той все пак гледа в гората“ – именно тази мъдрост, най-точно характеризира днешното поведение на Водолея. Дори и всичко да е наред в отношенията му със сродната душа, душата и тялото вероятно ще жадуват за вниманието на такива съблазнителни „външни“ мъже или жени. Жената Водолей е в състояние да „върти опашка“ пред колеги и дори пред съпрузите си, а мъжът може изведнъж да започне да проявява внимание към момичета, които не е забелязвал преди. Звездите предупреждават, че това може да не бъде за добро в брака, затова съзнанието на Водолея е напълно способно да победи едно моментно изкушение.

 

РИБИ

Ако Рибите са в търсене на партньор за връзка и вече са отчаяни да срещнат „своя“ човек – точно днес е денят, в който ще имат възможност да се сбогуват със самотата или поне да направят голяма крачка в тази посока! Хороскопът вещае за голяма вероятност от нова любовна линия в живота им. Несвободните Риби в този ден имат шанс да влязат в нов кръг на отношенията, като се влюбят отново в своята сродна душа. С други думи, без значение в какъв любовен статус се намират те, ще имат страхотен ден за реализиране на романтичните си планове.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе