Любовен хороскоп за 26.07.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 26.07.2021 понеделник

ОВЕН

Атмосферата няма да е тази от последните няколко дни, тенденцията продължава да е положителна, но положението на Венера притеснява; малкото толерантност в двойката прави отношенията между влюбените напрегнати.

ТЕЛЕЦ

Нервност във връзката, причината за споровете ще бъде лятната лудост от горещото време, така че няма какво да се притеснявате. Достатъчно е просто да се споразумеете за пътуване от по-рано, защото рискувате да усложните дългоочаквания ваканционен момент. Споразумейте се за дестинация, който може да удовлетвори нуждите на всеки.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от това, което казвате на партньора си. Венера е перфектната позиция за недоразумения … дори в действията ви ще има някои неразбрани неща и това ще повлияе на разбирането ви.

РАК

Любовта ви днес ще бъде тествана. Няма да се усетите как чувствата ще се оплетат в някаква мрежа, от която ще се опитате да излезете през целия ден. Затова и за сингъл Раците не се препоръчва да правят прибързани стъпки към нова връзка.

ЛЪВ

Добри новини за Лъва в любовта. Седмицата започва позитивно, макар и да няма много време за любовни авантюри. Партньорът ви е сигурен и с добро разположение към вас, и това ви дава възможност да се съсредоточите върху делови неща. За самотните Лъвове, действайте в посока нови завеования.

ДЕВА

Двойките ще трябва да се преоткрият отново, но това всъщност не е лоша новина, защото разбирателството, ще се разлее в много други области на живота ви. Сингъл Девата днес няма големи претенции и това осигурява подчертано спокойствие на любовния фронт.

ВЕЗНИ

В любовта ще има борба за утвърждаване на чувство, но ще си заслужава … по-млад партньор ще ви накара да изживеете енергичен момент на любов, страст и участие на сетивата, както не се е случвало от известно време. Използвайте влюбен език, не изнасяйте досадни лекции и дръжте ревността далеч.

СКОРПИОН

Отлични възможности да намерите нова любов или да влезете в сериозна връзка. Това ще продължи през първата половина на седмицата, така че възползвайте се да излезете на среща.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще има усложнения в любовта, защото сърцето е потопено в миналото, а Луната е в дисонанс. Може би в течение на деня, ще разберете, че е по-добре да се дистанцирате от даден човек, който пречи на връзката ви.

КОЗИРОГ

Внимавайте какво казвате, бихте могли да направите огромен гаф и да компрометирате отношенията си в двойката. Дори общата тема за финансите и инвестициите ще се следи с голямо внимание, преди всичко това не трябва да е причина за раздор между вас и партньора ви.

ВОДОЛЕЙ

В брачните отношения има натрупано напрежение, което ще бъде на дневен ред. Ще бъдете готови да отделите момент за размисъл … ако имате деца, не ги оставяйте без присъствието си по някаква причина.

РИБА

Не спорете с партньора си, опитайте се да държите езика си на разстояние, често може да загубите контрол и да предизвикате непреодолими пропуски между вас и най-близките ви. Сингъл Рибите също да се въздържат от покани за срещи.

Tagged ,
на горе