Дневен хороскоп за 26.07.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 26.07.2021 понеделник

ОВЕН

Ще бъдете настроени към мисли за бъдещето през целия ден. Знаете, че трябва да възстановите позиции, но ще трябва още малко време. Макар още днес да има проблеми за разрешаване, вашата способност да действате ще ви постави в изгодни позиции, още в средата на деня.

ТЕЛЕЦ

В работата някои проекти няма да бъдат успешни, но сега важното е да не се обезсърчавате и да продължите напред. Все пак още е понеделник, ще имате възможности да се преориентирате и да задвижите важни дела.

БЛИЗНАЦИ

Макар да се очертава много добра седмица за Близнаците, тя ще започне с малко противоречия в работата. Трябва да се чувствате готови да промените някои неща, за да може нещата да потръгнат.

РАК

Слънцето ви кара да започнете седмицата с един хубав чифт розови очила … със сигурност това ще подейства добре и вие създадете нови проекти с перспективно бъдеще. Работните предизвикателства ще започнат още от рано в понеделника.

ЛЪВ

Периодът на вашия рожден месец е в ход … това е време на голямо прераждане; ще се подобрят нещата в личния живот, любовта, покупки и продажби, пътувания, правни въпроси. Особено внимание днес ще обърнете на социалните ангажименти, очертават се нови важни контакти за есента.

ДЕВА

Не можете постоянно да сте с пистолет насочен към всички … оставете съдбата да разреши някои неща. Ще има случайно обстоятелство, което ще ви разкрие заговор срещу вас. Слънцето ще ви помогне да видите всичко с други очи, ще разберете, че това време ще бъде по-добре да си спестите поредица от усложнения. Вие елегантно ще намерите правилния начин да разрешите проблемите.

ВЕЗНИ

Като цяло положителен момент. Дори в работата ще се почувствате важни, защото вашият глас ще започне да се чува повече.

СКОРПИОН

На работния фронт се задават отлични резултати… ще бъдете оценени като най-добрите във вашата област, шефът ще ви подкрепи дори и в момент на объркване. Внимавайте да не бъдете прекалено прибързани и се оставете да получите съвет. Дори да няма почва за момента, казаното ще се превърне в стратегия, посочена от онези, които благодарение на опита и старшинството познават сектора по-добре.

СТРЕЛЕЦ

Програмата за ваканцията е почти актуална, но се пазете от всякакви пречки, особено ако пътувате със собствен транспорт, проверете всичко, масло, вода, двигател … внимателната поддръжка преди заминаването ще бъде от съществено значение. Венера ви съветва да не внимавате при избора на влакове, самолети и кораби, често не зачитани в момент на голямо ваканционно движение.

КОЗИРОГ

В работата, започвате седмицата с голяма умора, сега може да видите нещата не толкова ясно. Помолете за помощ от приятели или колеги, за да възстановите малко от силите си.

ВОДОЛЕЙ

Това е ден, който трябва да се експлоатира докрай: особено в следобеда. Това ще отвори възможност в работата, през следващите няколко дни, най-накрая да направите така търсена промяна.

РИБА

Луната гарантира важни емоции в началото на седмицата. Ако в миналото е имало недоразумения, днес може да се опитате да намерим решение. В работата правните въпроси най-накрая ще намерят мир поне до началото на есента.

Tagged ,
на горе