Любовен хороскоп за 2.12.2021 г. – Четвъртък

Любовен хороскоп за 2.12.2021 г. - Четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 2.12.2021 г. – Четвъртък

Днес любовният хороскоп обещава: Днес собствените интереси и дела ще излязат на преден план. Дори и този, който отдавна е свикнал да използва думата „ние“ вместо „аз“, откакто буквално се е слял със своята сродна душа, днес не е в безопасност да чуе силния глас на собственото си Его. Хороскопът предупреждава: ограничете проявите на егоизъм в този ден, за да не разстроите любимия човек. От друга страна, денят е идеален за тези, които са в романтично търсене: повишеното самочувствие и решителност ще ви помогнат да направите отлично впечатление по време на среща.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Овенът е готов да премести планини, за да бъде в прегръдките на любимия човек или да намери някой, който заслужава тази титла! Ако дълго време Овенът не намираше сили или време за любов, днес той може да навакса загубеното време, получавайки невероятни емоции от общуването със своята сродна душа. Е, понякога е по-добре рядко, но качествено!

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Любимият ви човек не е готов да отиде в службата по вписванията? Предложете му, засега просто да живеете заедно. Недоволни ли сте от многото домакински задължения или необходимостта да осигурите пълноценно прехрана на семейството си? Говорете как да разпределите това натоварване. Звездите вещаят: разговаряйки спокойно, давайки аргументи и предлагайки възможни варианти, Телецът днес ще може да постигне това, което иска.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Любовният хороскоп на Близнаците ги кани днес да се пробват в нова роля. Свикнали ли сте да бъдете добро момиче или добро момче? Представете си, че сте дама вамп или плейбой. Възприемат ли те като обект на желание? Демонстрирайте беззащитност и уязвимост. Показвайки нова страна, Близнаците в този ден ще накарат любимия да погледне от необичаен ъгъл.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Хороскопът предлага на Ракът днес да изостави сантименталността и да подходи към любовните отношения с прагматизма на прогресивните европейци. Анализирайте личния си живот за наличието на „тежки кръстове“, съжаления за пропуснати шансове, неперспективни връзки – и се отървете от този баласт с един замах! Дошъл е моментът да извършите тотално пренареждане на приоритетите в любовните отношения.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Ако Лъвът има любим човек, заемете се с избора на романтично пътуване, изготвяне на прогноза за ремонт или избор на нови мебели за хола. Днес решаването на подобни проблеми ще донесе, както полза, така и радост. Е, свободният Лъв има много по-широк обхват – от пеене на серенади под прозореца на човек, чието сърце иска да спечели, до ново запознанство или покана за среща.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Емоциите, които пречеха на Девата, да види ясно ситуацията в отношенията с любимия човек, ще се оттеглят на заден план. Девата ще може спокойно да обмисли какво точно я тревожи и как да действа. Денят е чудесен момент за решаване на фундаментални въпроси: дали да се развие зараждаща се любовна връзка, дали да приемете ухажването на някой от кандидатите. Дори и да не предприеме решителни действия, тя ще може ясно да научи много.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес умът и сърцето на Везните от време на време ще си контактуват несинхронизирано. Везните трудно ще разберат какво искат, как ще се отрази в отношенията с противоположния пол. Освен това в този ден не е изключено едно „здравей от миналото“. Предвид днешната емоционална нестабилност, звездите съветват Везните да отложат вземането на важни решения за друг ден.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес Скорпионът е в състояние да разработи истинска военна стратегия, за да завладее сърцето на предвидената „жертва“. Звездите ви призовават – само напред! Ако Скорпионът е има избрана личност, която все още е непроницаема крепост, днес няма да има особен късмет: за да го завладее, Скорпионът ще може да използва целия непобедим арсенал: чар, сексапил и харизма.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Днес ще бъде трудно да седи неподвижно, а хороскопът ви съветва да тръгнете, където ви видят очите, но заедно с човек, който ви е скъп. Това ще помогне за укрепване на връзката между влюбените, така че направете пътуване заедно или поне се разходете под лунната светлина. Освен това, днес Стрелецът има страхотен ден за нови запознанства и те могат да се проведат далеч от обичайните маршрути.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес хороскопът предупреждава за възможността от конфликт между любовта и друга област от живота на Козирога. Може би той ще се сблъска с проблема с избора между работа и личен живот, или любимия човек ще ревнува от приятелите ви или дори от безобидно хоби… Намирането на компромис винаги не е лесно, но каквото и да е решението в този ден, Козирогът не е важно само да отстъпи в нещо, но и да защити своите интереси – особено в онези неща, които са наистина важни за него.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Сънищата, откъснати от реалността, не се почитат, изградете конкретни сценарии в ума си с максимално обмисляне на детайлите. Някои наричат ​​такива сънища „въздушни замъци“, други ги смятат за предсказание на бъдещето. Ако Водолеят вече има любим човек, поканете го да помечтаете заедно, това може да стане в спалнята. Споделените мечти и цели се съчетават по-добре от споделената ипотека.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Денят ви склонява да научите за намеренията на любимия човек, да откриете чувствата му към себе си. В този ден другата половина на Рибите може да бъде притисната към стената – тя едва ли ще може да се измъкне от неудобните въпроси. В стремежа си към яснота хороскопът съветва Рибите днес, да действат деликатно и да разграничават ситуациите, когато партньора открито отлага развитието на ситуацията и когато самият той все още не знае точния отговор.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе