Любовен хороскоп за 18.07.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 18.07.2021 неделя

Овен

Стабилна сантиментална ситуация, както към партньора, така и към приятелите, вие проявявате нишка на притежание, за която обаче те нямат нищо против, това е вашият начин да обичате и всички го осъзнават. Полезно би било да насърчите диалога в семейството, трябва да намерите смелост да се погледнете в очите и да си кажете без маски какво мислите и желаете.

Телец

Ревността днес е главният герой, но партньорът не се притеснява, а напротив, смята го за доказателство на любовта. Вместо това има търкания с възрастни членове на семейството, упорити и неспособни да се адаптират към времето. Техните забележки са смешни в очите ви, насърчават гневни изблици, но вие сте твърде учтив и любезен, за да създадете сцена.

Близнаци

Ако сте в любовна връзка, вие я живеете с радост и щедрост, изпълвайки партньора си с подаръци и хубави неща, но ако няма отсрещна реакция, вие го правите за себе си. Междувременно писането с далечен човек спира, но това не ви изненадва: от известно време въпреки интереса, сте разбрали, че в някои случаи разстоянието е прекалено голямо.

Рак

След една завършена любов, друга вече гледа към портата на вашата тайна градина. Но е рано да говорите за това, да се доверявате на приятели или дори да осъзнавате това пред себе си: нека времето ви помогне да решите с цялото си сърце. Спокойно, никой не ви гони, дори богът на любовта Ерос с неговия лък и стрела, вече ги е насочил към сърцето ви.

Лъв

Наострени сте с партньора, вие сте твърде нервни и дори да не кажете нито дума за това, защото днес не искате да изразявате емоциите си, той или тя усеща, че сте много далеч и реагира, като се затваря на кълбо. Напрежение също и с родителите и роднините – организирайте се да извинете по хубав начин, но преди всичко бързо!

Дева

Разсеян партньор, знак, че не му давате достатъчно, чувствате го недоволен и следователно вие също сте. Внимавайте да не го оставите прекалено дълго сам, около него може да започне да кръжи някоя малка пеперуда. С малко добра воля ще можете да се справите с всичко, без да се стресират; тайната е да я карате през живота по-гладко.

Везни

Сблъсъци в двойката, но след това, за да постигнете мир, изваждате по-нежната и приятна страна на сърцето си. Ако любовта все още не е налице, но сте забелязали някой, който живее далеч, ще се сближите с една нежна и поетична кореспонденция, която ви обединява: по телефона или с много сладки изображения, и фрази онлайн.

Скорпион

Караницата с партньора ще ви излезе солено, така че внимавайте с думите още рано сутрин. Следващият уикенд може да е вълшебният момент за възстановяване на разбирането! За семейните, има едно решение за излет с децата.

Стрелец

Любовта е синя пеперуда, която понякога витае над рамото ви, а понякога сякаш ви избягва. Ето защо сърцето и умът често се връщат назад, копнеейки за митичните времена на първата среща: в сравнение „както сме били“ винаги изглежда по-добре от „каквито сме“. Примирете се, първите мигове на новата любов винаги са приказка, след това се връщате към реалността; един нов свят, който трябва да бъде изграден заедно, подправен с редуване на слънце и дъжд, на перфектно разбиране и малки взаимни разочарования, най-важното е да ги преодолеете и да продължи пътуването заедно.

Козирог

Безгрижие с партньора, едновременно любовник, приятел, спътник в живота, ако има някаква схватка, това се дължи главно на намесата на съответните семейства, но с децата, които претендирате за пълна автономия, вие двамата решавате и никой не смее да ви се противопостави! Внимавайте обаче в кухнята. Там нещата няма да вървят добре, а това може да разстрои всеки влюбен или да осуети плановете ви да впечатлите някой.

Водолей

Бъдете внимателни днес. Заради скандалите в семейството, не трябва да бъдете обхванати от истерия, защото рискувате да нараните самите хора, които обичате най-много.

Риби

Малко сте се разпуснали днес с партньора си, но компенсирате с много нежност към децата ви, дори когато вече са пораснали. Хармония у дома и в сърцето, вашите проекти винаги включват вашите близки, а най-вече търсите за вас и партньора ви незабравима почивка: имате нужда от нея, след всички тези ужасни месеци

Tagged ,
на горе