Дневен хороскоп за 18.07.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 18.07.2021 неделя

Овен
Днес ще изпитате дълбоки емоции, ще бъдат съживени недостатъци и разочарования от миналото, особено от страна на приятели, някой е дезертирал, някой друг се е направил на жертва, само поради удобство. Възможно е неделята да я прекарате вкъщи в ремонти, вместо с приятели навън.

Телец

Трудна неделя, под кръстосания огън на Луната и Сатурн. Макар да имате мисли за туризъм, но на избираеми места, пълни с чар, изкуство и мистерия, ще има форма на злоупотреба с настояване над вас, от свекървата до шефа, който с извинението, че е спешно ви притеснява дори в неделя.

Близнаци

Днес искате да харчите! Не купувайте неща за себе си, но нещо за децата, книги за цялото семейство, прибори за дома и кухнята. Днес няма да има пътуване, прекалено горещо е или сте преуморени, а освен това е хубаво да останете спокойни, да размишлявате и да правите планове за бъдещето.

Рак

Днес бъдете по-скоро запалени читатели, любители на историята, литературата и поезията, и знайте, че страстите ви ще бъдат споделяни от приятели. Относно бързо излизане в неделя за кратък туристически тур, сравнете това, което пише в мрежата, с това, което говорят приятелите ви.

Лъв

Няма значение дали е неделя, спешните дела не гледат в календара. Сякаш всичко е против вас, дори на почивка не можете да идете. На Лъвовете, днес има остава да превърнат в мечки или самотни вълци.

Дева

Красива неделя за вас, освен ако не сте дежурни на работа. Огромна умора, придружена от досадно чувство на неразположение е задействала дена, но това ви е накарало да мечтаете за морето, пътуванията, почивката.

Везни

Има едно усещане във вас, което иска да ви заведе на пазаруване, но веднага кажете „не“. Естетическият смисъл днес не е на върха, така че като цяло ще бъде добре да не купувате, защото това пазаруване няма да произтича от реална нужда, а само от емоционална празнота, от това чувство на изоставяне.

 

Скорпион

Скорпионите днес са главни герои, поглезени от небесното разположение, което говори за пътуване, море, вода, дори в широк и символичен смисъл, тоест памет, история, поезия. Много колебание между туристически гидове, обяви или шофиране до място по ваш вкус, където можете да прекарате тази красива лятна неделя. Не започвайте рано сутрин със свада в семейството, защото вашите красиви планове може да бъдат анулирани или поне отложени за следващия уикенд.

Стрелец
Неделните небесни съчетания, ще ви направят необичайно мълчаливи. Предизвикателни предложения за пътуване с колело или кола, по ги приемете само ако сте благоразумни и знаете алтернативни маршрути, които ви позволяват да избегнете масовия трафик през уикенда.

 

Козирог

Понеже днес не изглежда ден, в който да пазарувате или отивате на обяд в ресторант, по добре е да направите среща с приятели, с които да говорите за добри чувства, да споделяте най-тайните впечатления и интензивни любови. Необичайна активност за предпазливия Козирог на сантименталния фронт.

Водолей

Няма да е от най-силните ви недели. Ще има напрежение в семейството и емоционални затъмнения в съзнанието и сърцето ви. Освен това сте прекалено твърди към себе си, в резултат на което пристигате вечер смачкани или напрегнати като струна на цигулка. Не се малтретирайте по този начин, полагайте усилия да обичате себе си.

Риби
Неделята ще бъде спорна за рибите. В някои неща ще има върви, в други не. Тези, които работят бизнес свързан с увеселения в уикенда, ще спечелят много, но и в тях ще се появи нотка завист, че не са на плажа, както нормалните хора.

Tagged ,
на горе