ЛЮБОВЕН хороскоп за 15.12.2021-Сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15.12.2021-Сряда

Любовен хороскоп за всички зодии: Вероятността от необмислени действия е много голяма. Семейните трябва да бъдат разумни: това се отнася, както за собственото им поведение, така и за поведението брачната половинка. От друга страна, същият любовен импулс може да се използва, за да възкреси искрата в брачните отношения, особено след като случайните връзки, възникнали в този ден, едва ли ще прераснат в нещо повече.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 15 декември: Енергиите ще подтикват Овена да се впусне в малко приключение, което може да изведе връзката му с любимия на нов етап. Може да е малка съвместна лудост или разговор от сърце, от който и двамата имахте нужда. Днес, обаче, изводът за Овенът е: може да не се поддадете на експерименталното изкушение и да оставите всичко, както е в любовната ви връзка. Може да решите, да рискувате, внасяйки елемент на екзотика и изненада.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 15 декември: Днес Телците във всичко свързано с връзките и любовта, може да се доверят на съдбата и спокойно да се движат по течението. Все пак активното ви усърдие напоследък не дава много резултати, нали? Много от действията ви приличаха на формулата „една крачка напред, две назад“, следователно, оставяйки всичко случайно, вие няма да загубите нищо. Просто трябва да спрете и да погледнете ситуацията отвън. Това ще ви помогне да я видите от съвсем нов и различен ъгъл.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 15 декември: Близнаците просто трябва да се потопят в атмосферата на творчество! Ако имате любим човек, отидете с него на приятно място, преразгледайте албумите с общи снимки или просто послушайте музика. А, за необвързаните Близнаци тази вечер обещава страхотни възможности за запознанства на творчески места, отговарящи на духа за този ден: от Консерваторията до неформален рок концерт.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 15 декември: Ракът не трябва да бърза в любовните дела. Той просто няма достатъчно енергия, за да изпълни всичко, което е имал наум с един замах! Затова, вместо да се ослушвате, днес трябва да спрете и да обмислите реда на бъдещите си действия. Може би трябва да разпределите усилията си на няколко етапа. Нека планът ви отнеме няколко дни или дори седмици, но това ще ви помогне да не пропилеете силите си на вятъра.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 15 декември: Лъвът в любовните афери трябва напълно да се довери на съдбата и да държи отворени всички врати, през които може да се влезе. Той не трябва да отхвърля предложенията, които му се предоставят или да отхвърля съветите, които му се дават. Днес Лъва трябва да се срещне с живота и хората. Не трябва да пропуска възможности, да излезе на среща – дори и „само“ с приятелите си. Там можете, да завържете ново романтично познанство или да научите нещо важно за човек, от който се вълнувате.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 15 декември: Девата ще бъде в променливо и не особено розово настроение, което може да повлияе на разбирателството й с любимия. Тя ще бъде малко капризна, отдала се на самосъжаление в тайната надежда, че ще бъде съжалена и от околните. Настоящият партньор на Девата, обаче едва ли ще демонстрира чудеса в този смисъл. Самият той няма да бъде в по-добро настроение и затова оплакванията могат да бъдат и от двете страни, растящи като гъби след дъжд.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 15 декември: Везните ще имат възможност да завържат обещаващо познанство, но не е сигурно, че ще се възползват от това – всичко ще зависи от променливото им настроение. Като цяло този ден не е лош за любовта, но на Везните ще им е трудно да разберат какво точно искат. Романтични срещи? Флирт? Нови познанства? Или да седят и да мечтаят? Днес Везните могат да изберат всяка опция или да преминат през няколко на свой ред.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 15 декември: Уви, звездите не склоняват Скорпионът към разбиране и прошка в общуването с любимия човек. Напротив, способни са да го заредят с малко магарешки инат и желание да защити правата си на всяка цена. Не е изненадващо, че заради това днес между него и партньора могат да се появят искри на раздразнение и тогава истинските бури не са далеч! За да не се струпат градоносни облаци над главите ви, е добре да се запасите с вълшебен еликсир от търпение и доброта.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 15 декември: Звездите съветват Стрелеца да отиде на среща с любимия си човек или, ако все още е сам, да излезе някъде с намерението да завърже романтично запознанство. Той обаче трябва да избягва обичайните места! Нещо наистина интересно очаква Стрелеца днес, извън стените на обичайното кафене или клуб. Затова трябва да потърси съвет от колеги или доверен приятел.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 15 декември: Козирогът има рядката възможност да говори с любимия си откровено, от сърце. Той трябва смело да изрази всичко, което отдавна е искал, това, което е таил в сърцето или това, което просто би искал да сподели! Звездите обещават, че днес подобен разговор може не само да премахне тежестта от раменете на Козирога, но и да помогне за решаването на някои любовни проблеми. След като ги изрече на глас, Козирогът ще разбере, че всички проблеми са разрешими.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 15 декември: Възможна е неочаквана намеса в отношенията с човек, когото Водолеят обича. Как да постъпите към това и какво да правите, зависи само от вас. Можете да кажете на опонента за претенциите си още днес или можете да се скриете и да се подготвите за дълга обсада. Второто е по-мъдро – това ще даде време на Водолея да помисли внимателно, за да може след това да действа със сигурност.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 15 декември: Рибите ги очаква един незабравим ден на любов и романтика! Струва си да се подготвите за изненади и невероятни открития. Ако вие току-що сте направили първи стъпки в нова връзка, днес имате шанс да разберат, че в живота ви е влязъл наистина интересен човек, когото бихте искали да опознаете по-добре. Ако вече имате партньор, трябва да го оставите да поеме инициативата и да се отпуснете и просто да се наслаждавате на живота!

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе