Любовен хороскоп за 15.07.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 15.07.2021 четвъртък

Овен

Готови ли сте да бъдете целунати от късмет и в любовта? Независимо дали сте двойка или самотни сърца, очакват ви летни нощи на голямо удовлетворение.

Телец

Голямото желание за емоционална и еротична промяна ви оживява. Благодарение на топлото време се чувствате по-млади, знаете, че сте доволни и желанието да се влюбите си пробива път във вас

Близнаци

Изведнъж любовните въпроси се обръщат във ваша полза (и по напълно изненадващ начин), при това в непредсказуеми сантиментални обстоятелства. Днес една мечта за любов се превръща в реалност.

Рак

Четвъртъкът ви открива в идеалното състояние да обичате. Обновете чувствата си, ако връзката ви е стара, накарайте я да процъфти по още по-мощен и удовлетворяващ начин. Огромни изненади и за Раците сингъл.

Лъв

Топлият сезонен въздух ви кара да играете с вашия страстен натюрел, което събужда вашия ерос. Оглеждате се по-внимателно и се питате дали сте готови да берете първите цветя за сезона. За семейните Лъвове идват дни, които обещават щастливо изразяване на емоция и желание.

Дева

Днес искате да изпълните емоционалния си живот със задоволство. Събитията пристигат още по-щастливо, тъй като са неочаквани, особено за необвързаните. И трябва да се каже: това ще са емоции, които карат сърцето да бие лудо. За обвързаните и двамата ще могат да придават нотки на романтизъм във връзката

Везни

Венера ви дава любовно съчетание с партньора, което отдавна не сте изпитвали. Ако, от друга страна, сте сингъл, ще се радвате на фаза с еротични успехи, които ви изпращат потвърждение за вашия чар: който е практически неустоим.

Скорпион

Любовта заема значително място в този летен ден в живота ви: ако сте самотни, ще можете да преоткриете целия интензивен чар на наскоро започнала връзка, в неочаквано и взаимно чувство. Двойките ще бъдат заедно в цялата романтика на деня.

Стрелец

Положителен момент за любовта. Проблемът е, че за родените в различните декади на знака, това ще се изразява по различен начин. Със сигурност обаче „атаките“ към вас ще бъдат повече отколкото вашите настъпления.

Козирог

Нещо ви тласка да се осмелите и да се потопите в откриването на различни, възможни нови контакти, с които да тествате личността си. Ако търсите любов, огледайте се много внимателно около себе си. Плутон ви предоставя най-мощните оръжия за съблазняване, за да я намерите!

Водолей

Типично лятната мълния ви разтърсва мощно. Луната оживява вашите желания за нови срещи, особено ако празнувате рождения си ден през януари и ако искате да излезете тази вечер, за да се запознаете с нови хора. Опитайте обаче да забравите пословичната си алергия към окончателни ангажименти!

Риби

Оживени, винаги готова за парти: така ви вижда вашият партньор. Относно Рибите без половинка, в един нов кръг от хора скоро ще намерите този, който е подходящ за вас, карайки сърцето ви да бие по-бързо.

Tagged ,
на горе