Дневен хороскоп за 15.07.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 15.07.2021 четвъртък

Овен

Ден, който ви отваря много врати за среща с хубави и добре разположени хора. Никога не сте били с такова приповдигнато настроение! Тази комбинация продължава известно време, но не е предназначена да продължи безкрайно, запомнете това и знайте как да се възползвате от момента!

Телец

Небето на този нов ден сякаш се отваря спокойно за вас. Плавайте в спокойни води и се подгответе за приближаване към страхотни резултати. Днес ще го усетите във всяко поле, но с особено внимание към емоционалното и сантименталното.

Близнаци

Доста окуражаващ юлски ден за всяка ваша материална и морална цел, която искате да постигнете. Планетите почти еднакво разделят услугите за вас, като се подреждат симетрично. Някои днес ще помагат, други ще ви дърпат назад, вие обаче дръжте целите си високо.

Рак

Новият ден ви поставя пред някои основни избори в различни области на живота ви. Смесвате дързост с интуиция, ясни разсъждения със способността си да се адаптирате към неочакваното. Днес покажете най-добрите си качества: от чувствителност до човешкото разбиране, от възприятие до изключителна интелигентност.

Лъв

В средата на лятото вече се озовавате да летите на голяма надморска височина! Тъй като късметът ви отваря нови маршрути, вие откривате, че той също така отваря някои възможности, които преди това сте изключили или дори не сте обмислили.

Дева

Почти всички планети ви дават възможност да отстоявате принципите си и да се проявявате според тях. Денят е подходящ да намерите точки на медитация, за да излекувате контрастите, които се борят у вас.

Везни

Истинският късмет, който трябва да държите с вас в този ден на средата на месеца, е онази неустоима симпатия, с която сте известни. Благодарение на вашето спонтанно добро настроение, ще има много възможности в любовта и кариерата, които късметът ви е подготвил: ще имате обаче задачата да знаете как да ги разпознаете. И това ще бъде оставено изключително на вашата интелигентност и вашата интуиция.

Скорпион

Юпитер и Нептун днес отварят сърцето ви за алтруистично поведение във всяка област: от социално до семейно, дори до прости и спонтанни ежедневни ситуации. Те ще стимулират във вас съзнанието, че: „само тези, които знаят как да дават, са щастливи“, засилвайки благотворителните чувства към тези, които вече са предразположени към това.

Стрелец

Картина на планетарните транзити, които ще създадат положителен летен ден. Комуникативността за вас се увеличава и ви позволява да участвате в светски и културни събития, музикални концерти, с целия си ентусиазъм.

Козирог

Планетарният профил на деня показва различни и контрастни влияния. По принцип това е дискретна конфигурация, която специфичните ви качества на Козирог ви позволяват да използвате правилно.

Водолей

Именно вашата блестяща лична свобода е движещата сила за деня. В проектите, в които вярвате, винаги знаете как да поставите щипка въображение, което смятате за основна съставка, за да придадете различно докосване на нещата. По принцип сте много конкретни и рационални, но това не ви пречи да осигурите вкуса на оригиналност, с който се гордеете.

 

Риби

Днес основният ви хороскоп, може да мине за любовен, защото всичко ви развеселява в този летен ден, като ви дава енергия, воля за живот, желание да обичате и да бъдете обичани. В семейството вие сте центърът на интересите, поверителността и представлявате истинска отправна точка за останалите членове. И за пореден път личността ви ще може да се откроява и да бъде на преден план

 

Tagged ,
на горе