Любовен хороскоп за 14.07.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 14.07.2021 сряда

Овен

Търсещи притежание, но в крайна сметка грижовни, вие изразявате любовта в ежедневните си жестове, с нежност и споделяне на опит и емоции. През нощта може да сънувате сън, който за ваше съжаление ще ви се стори кратък. За Овните сингъл, няма какво толкова да се напраи.

Телец

Приятелите ви може да не харесват партньора ви и обратно, но вие умеете умело да жонглирате, разделяйки едното от другото; и днес, свободата и личното пространство са на първо място.

Близнаци

Тихо е в семейството, но не сте спокойни и доволни, защото ви измъчват много неща от работата. Това може да провали приятната вечер с половинката.

Рак

Независимо дали сте свободни или вече сте заети, ако приятел ви намигне сладко, ясно показвайки интереса си, това ви радва, поне като свидетелство за вашия чар. Успокойте партньора си, ако има такъв, той или тя ще си останат само приятели. Приятна вечер за споделяне на музика и вкусни ястияя; идеална за приятно отпускане.

Лъв

Раздразнителни сте и тези, които го разбират в движение днес, ще са добре, ако стоят надалеч. Половинката ви няма да ви заподозре в кой знае какво, но със сигурност, ще ви направи забележка.

Дева

Чувствате партньора си неуловим, разсеян и това ви притеснява малко, не е сигурно, че причината за отношението му е нещо скрито отвас. Той може да има някои проблеми, които засега предпочита да запази тихо, може би просто за да не се притеснявате. Сингъл Девата, благодарение на интригуващо съобщение отдалеч, може би дори покана, вече не е в кожата си от задоволство.

Везни

Партньорът ви обича и вие го обичате като отражение, само че днес в сърцето ви не се появяват определени сигнали. Чувствителността не е на ниво. Само сексът е добре … защото ти харесва!

Скорпион

Битка с партньора, първоначално изглежда нещо нормално, но готови за спокоен и конструктивен диалог, изведнъж един от двамата прекрачва границата. Ревността е мотив за дискусията, която става все по-неприятна. Сред приятелите обаче има някой, готов да ви утеши, явно влюбен във вас!

Стрелец

Съчетани с обичайните неизказани думи, което ви вбесява, вашата природа е ясна и искрена. Не можете да понасяте половин думи. Казвате нещата в лицето и очаквате другите да го направят. Днес няма да имате желаната власт, така че се успокойте.

Козирог

Гореща връзка, но с пакости в изобилие. Преди всичко правенето на любов с партньора е занимание, което успокоява настроението, но ще е малко натъжено от настоящата ситуация, в която сте активни за всички.

Водолей

На пръв поглед обещаваща вечер, но случайно ще се изправите пред неприятни дискусии. Ако тогава и роднините също влязат в спора, рискувате да превърнете внимателно приготвената вечеря в автентично бойно поле. Така че излезте навън с партньора.

Риби

Раздразнени от партньора, който се отнася към всяко ваше предложение с нерешителност и апатия. Точно обратното на вас, които движите чувства и емоции днес. Любовта обаче е силна и ще имате време за развлечения в края на деня.

Tagged ,
на горе