ЛЮБОВЕН хорскоп за 13.12.2021-Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН хорскоп за 13.12.2021-Понеделник

Любовен хороскоп за всички зодии: Днешният ден не е много подходящ за правене на рутинни неща, но е най-подходящ за творчество и любов, където спонтанността и ярката сила на емоциите могат да бъдат много полезни. В отношенията ще има спонтанност и оригиналност. Всичко ново и непознато ще ви привлича.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 13 декември: Звездите обещават на Овена страхотен ден за любов и флиртуване! Не се страхувайте да покажете цялата си обаятелност. Овенът умее да играе, да дава воля на чувствата си, да бъде непредсказуем и ярък – дори с любимия му човек, като на първа среща, малко да поиграете на котка и мишка. Ако Овенът все още е сам, днес е страхотен ден да впечатлите нов познат, като проведете сесия за съблазняване на най-високо ниво.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 13 декември: Телецът ще трябва да се справи с облекчаването на напрежението в общуването с любимия човек. Може би той се страхува, че връзката ще отиде твърде далеч или просто е уморен и се чувства не на място. За да разсее тази ситуация, Телецът трябва да се опита да говори само по онези теми, които силно интересуват любимия човек. Нека разговорът привлече вниманието му.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 13 декември: Близнаци (ако са сами и търсят любов) възможността за романтично запознанство с интересен човек е много голяма. Това може да бъде необичайна, необикновена личност, напълно различна от хората, които ви заобикалят и с които сте свикнали да общувате. Може би този човек ще бъде облечен предизвикателно или ще има странни възгледи за живота, но с него ще ви бъде забавно и интересно.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 13 декември: Основното нещо е да не позволявате на емоциите да излязат извън контрол, в противен случай те могат да доведат до необмислени действия, за които след това може да съжалявате за дълго време. Въпреки това, малко лудост в отношенията с противоположния пол и в любовните закачки днес няма да навреди на Рака. Все пак не трябва да забравяте, че всичко е добро в умерени количества.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 13 декември: Влюбеният Лъв най-после ще може да види първите плодове на усилията си! Може би напоследък вече започва да му се струва, че всичко е напразно, а целта е непостижима. Лъвът, обаче и днес ще върви в правилната посока, ако бъде внимателен, ще може да съзре напредък в отношенията с любимия човек. Основното нещо е да не се отказвате, да действате и задачата, която сте си поставили, ще зависи от вас.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 13 декември: Атмосферата около Девата ще бъде буквално наелектризирана от емоции! Очите й са способни да хвърлят светкавици и в зависимост от обстоятелствата това може да бъде мълния на гняв или на любов. За да не изплашите всичките си обожатели, вие трябва да се опитате, да управлявате негативните си импулси. В такъв случай, днес никой не може да устои на вашите съблазнителни сигнали!

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 13 декември: Везните още ставайки от леглото, едва ли си представят какво може да им подготви този ден! Това обаче ще бъде за ваше добро, в края на краищата, какво може да бъде по-скучно, ако всичко е планирано предварително и всеки ден е неразличим от друг? Така че, за вашата промяна съдбата е подготвила изненади, които ще избухнат в живота ви, когато най-малко ги очаквате. Може би любовта ще ви прониже като светкавица…

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 13 декември: Скорпионът ще бъде трудно да се въздържи да не критикува любимия на сърцето си. Заслужава ли си обаче да се прави това? Партньорът ви едва ли ще успее да направи чудеса в дипломацията, за да потуши зараждащия се конфликт. Така че, ако Скорпионът не е готов да посвети днешната си романтична вечер на разправа, трябва да се опита да контролира изявленията си.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 13 декември: Мотото на деня: „Не се страхувайте от разнообразието!“ Звездите карат Стрелците буквално да бягат от ежедневието, правейки най-необичайните, „луди“ неща. Например, да боядисат косата си или да облекат в ярки дрехи. Ако очаквате романтични запознанства и любов в този ден, трябва да помните, че днес е денят на експериментите, което означава, че срещата може да се проведе на най-неочаквани места.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 13 декември: Козирогът няма да е способен на деликатност и може да каже много ненужни неща. Не бива да очаквате, че това ще бъде възприето с разбиране: дума по дума – и Козирогът и партньорът му рискуват да бъдат въвлечени в конфликт. За да не предприемете стъпки, за които и двамата ще съжалявате по-късно, вие трябва да се контролирате. Желанието да владеете ситуацията днес няма да доведе до нищо добро.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 13 декември: Звездите призовават Водолеите да се опитат да разберат любовните им отношения и да разберат накъде водят. Ако се чувствате на кръстопът с любимия си човек, трябва да си поговорите честно за това, заедно да решите накъде да вървите. Основното нещо е да не се подхлъзвате във взаимни обвинения, в противен случай важният разговор е застрашен да се превърне в банална неразбория.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 13 декември: Рибите трябва да бъдат по-внимателни в чувствата си – както със своите, така и с другите. Не забравяйте: да играете в любовта е подобно на играта с огъня – можете да се изгорите много силно! Не бива обаче, да си слагате маска на безразличие. Така че единственият изход днес е да стигнете до компромис, като се отдадете на безобиден флирт. Основното нещо е да се уверите, че той не отива твърде далеч.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе