ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 11 август 2022: Приятната особеност на този ден е повишената енергия на интимността, която ще бъде най-ярко изразена при хората в зряла възраст, тоест тези, които знаят какво точно искат. Всички останали, обаче днес ще се отличават с особен блясък в очите, а количеството флиртове и стрелкащи погледи ще се увеличи драстично. Това е денят, в който емоциите управляват, така че за необвързаните ще бъде по-лесно от обикновено да завържат страстно запознанство. А за влюбените има само два варианта да завършат тази вечер – с шумен скандал или гореща любовна сцена. Хороскопът силно ви препоръчва да се стремите към второто. 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)

Храни за добро здраве

Витамин В6 за пълноценен сън и добро настроение

Защо котките обожават да спят върху хората?

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 11 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 11 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 11 август, Овните да се подготвят за силни емоции! Освен това, техният характер ще зависи напълно от ситуацията – от бунтарски нрав до страстна любов. Затова се опитайте да направите днешната среда по-подходяща за положително отношение, като по всякакъв начин избягвате дори намек за конфликт. Такава тактика ще ви позволи, да спечелите повече приятели и фенове днес, отколкото всеки друг ден. Усмихнете се и светът ще ви отвърне със същото!

Любовен хороскоп за 11 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 11 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телците ги очакват промени в личния живот! Дори, ако вече сте се отчаяли, след като сте положили много усилия, в този ден ситуацията може да се промени и ще има напредък в отношенията. Ако имате любим човек до себе си, звездите на хороскопа ви съветват да излезете някъде, бъдете в центъра на нещата. Най-добрата романтична среща в този ден е тази, която съчетава комуникация и елегантност или някаква екзотика. Например ресторант с нетрадиционна кухня или сензационна премиера.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес денят обещава на Близнаците да бъде изпълнен с нови запознанства и комуникация. За да направите това, звездите на хороскопа ви съветват да не седите у дома пред телевизора, а да придадат блясък на образа си и да излезете на романтичен лов. В този ден шансовете ви да срещнете някой интересен човек са много високи. Освен това запознанство, направено днес, може не само да разпали огъня на чувствата ви, но и да помогне да погледнете на света малко по-различно.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 11 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 11 август, Раците повече от всякога имат нужда от трезва глава и благоразумие, иначе до вечерта може да се окаже, че са счупили клона на отношенията! И цялата работа е в прекомерната емоционалност на деня, която ще ви тласне към спонтанни действия и ще ви принуди да се впуснете в крайности. За да не съжалявате за стореното под влияние на емоциите, трябва да сдържате импулсите си, но е напълно възможно да си позволите малко сладка екстравагантност, ако не надскачате границите на благоприличието. Тогава в очите на противоположния пол ще изглеждате, като привлекателна екстравагантност, без да се превръщате в предизвикателство към обществото.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес Лъвът в общуването с противоположния пол може да изпита напрежение и неловкост – без значение, дали става въпрос за човек, с който са заедно от много години, или за нов познат. Най-добре е да си вдъхнете самоувереност и да разсеете ситуацията в този ден с чувство за хумор, подходяща шега или забавна случка от живота ще помогне да спечелите събеседника, да установите контакт и да придадете на срещата спокойно настроение.

Любовен хороскоп за 11 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Отличен ден в любовните отношения, обещават звездите на зодия Дева! Ще имате възможност да флиртувате до насита и дори да се изявите като коварен прелъстител. Звездите на хороскопа обещават: интимността ще бъде на върха, така че можете спокойно да планирате офанзива, избирайки дори непревземаем обект за съблазняване. Днес трудно ще се устоява на чарът ви. Дори във вече установена връзка Девата ще може да внесе елемент на интрига, създавайки атмосфера на светлина, предизвикателна интимност, дарявайки на избраника моменти на възхитително блаженство.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес Везните ще искат, ако не напълно да променят личния си живот, то да внесат в него някаква новост, правейки го по-интересен и приятен. Може би сте се потопили стремглаво в блатото на рутината, преставайки да намирате радост в настоящето ви ежедневие? В този ден е достатъчно да нарушите малко обичайния ред на нещата, за да почувствате прилив на нови сили и емоции. Например, днес можете да помислите за ново място за романтични запознанства, нов метод за съблазняване или – да направите неочаквана изненада на любимия човек.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 11 август, се очертава като чудесен ден за Скорпионите, в който можете да вземете решение за посока или спътник по пътя на любовта. Разговаряйки сърдечно с партньора, той ще може да разбере нещо важно за себе си. Днешната ви искреност ще направи възможно да предразположите вашият човек към откровеност, разкривайки ви дълбоки вътрешни и несподелени проблеми, ако съществуват, разбира се такива. Звездите на хороскопа съветват необвързаните, да вървят към всичко ново – нови усещания, емоции, познанства – в този ден може да се окажете предвестници на нова любов.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес в личните отношения звездите съветват Стрелците да бъдат сдържани в думите и емоциите. Това ще помогне да се спасите нервната си система и да се избегнете недоразумения с партньора. Нека вашият избраник се освободи от напрежението – не му се намесвайте, оставете го да говори. И запазете спокойствие, като помните, че днешната експлозивна емоционалност е само характеристика на този ден. Изчакайте извинение от любимия човек и помнете – помирението на влюбените след разправия е особено сладко!

Любовен хороскоп за 11 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът е склонен да прави неочаквани и непредвидими неща, намирайки в това особен чар. Всъщност това е просто бягство от въртящото се колело на живота, което ще ви позволи да облекчите стреса от последните дни. Можете да смените цвета на косата си, в напълно нов и смел цвят или да изберете необичайни за дрехи в ярки цветове. Или опитайте ролята на прелъстител и опитен любовен играч, впускайки се в романтично приключение. Звездите предупреждават: не прекалявайте с инерцията!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 август 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес Водолеите могат да бъдат преследвани от лошо настроение, което може да предизвика зараждане на напрежение, обилно подправено с претенции и критики към партньора. Голяма част от казаното може да изглежда несправедливо към любимия човек, превръщайки разговора в неоснователни обвинения. За да не се обиждате и наранявате, звездите съветват Водолеите да прекарат този ден далеч от избраника, ако се чувства напрегнат. Ако това не е възможно, сложете край на разправията с шега или организирайте романтична изненада. Не се карайте за дреболии – бъдете над това!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 11 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес на Рибите се препоръчва да бъдат внимателни към чувствата на човека, на който са скъпи. Не трябва да играете и още повече да ги манипулирате. Звездите на хороскопа предупреждават: любовта не е „боен кораб“, където можете да преминете през клетките за неопределено време, докато накрая уцелите целта. Игрите с чувствата на другите в този ден могат да се превърнат в жестоко мъчение, не само за партньора, но и за самите вас. Съвет за свободните Риби: опитайте се да не давате фалшиви надежди, ограничавайки се до неангажиращ приятен флирт.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе