Любовен хороскоп за 10.08.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 10.08.2021 вторник

Овен

Любовният климат е неспокоен за едни, приятен за други. Родените през втората декада би било добре да пропуснат бурята. Родените през другите две декади, ще преживеят момент на дълбоко спокойствие в любовния си живот.

Телец

Чувствате липса на съвършенство в любовния си живот. Не планирайте нищо за твърде дълго напред, не можете да форсирате инстинктите си. Този неутралитет е полезен, ако сте във връзка.

Близнаци

Вашата невероятна естествена жизненост се възстановява. Време е да направите нещо идилично за любовния си живот … или да отидете на приключение с партньора си. Бъдете по-отворени в отношенията си с него, няма какво да губите.

Рак

Вашите сили на съблазнител ще ви съпътстват. Вие сте в процес на промяна и подобряване на качеството на връзката ви. Днес ще имате възможност да първи да зададете темпото на новите реалности в отношенията.

Лъв

Тук сте щастливи, спокойни и с повече свободно време … това е дългоочакваната възможност да подходите към деликатна тема с партньора си. Вашата ирония ще бъде ключът към успеха.

Дева

Водите се от чувствените си инстинкти, без да го осъзнавате … Избягвайте да давате обещания, за които може да съжалявате, че сте дали или не сте спазили в бъдеще! Вашият реализъм ще ви позволи да избегнете лапите на безинтересни хора и загубата на време.

Везни

Вашите мечти могат да се сбъднат, ако им дадете възможност и по-специално, ако премахнете няколко граници, които сами сте си слагали преди. Бъдете по-спонтанни, защото това ще ви помогне.

Скорпион

Ще трябва да вземете важно решение, за да изясните няколко натрупани проблема с партньора си. За тези, които са сингъл все още и това включва избор между двама души или два различни начина на живот, ще трябва да запазите хладна глава и да приложите правилния подход.

Стрелец

Ще имате по -добро разбиране за това как мисли вашият партньор, така че да не се основавате само на вашата гледна точка. Гъвкавостта ще бъде ваш съюзник, след като днес осъзнавате, че участвате в отнемащ време процес. Стабилни връзки не се създават само с любов.

Козирог

Чувствеността ви расте и вие ще привлечете по-страстни и ефимерни отношения. Предупредени сте … Важното е да не се увличате и да не задавате твърде много въпроси – живейте в настоящето и живейте пълноценно! Внимавайте обаче тези настроения да не достигнат до партньора ви.

Водолей

Вашето спокойствие ще ви помогне да намерите правилните думи, за да подходите към чувствителен въпрос с партньора си. Бъдете напълно отворени за това, което е важно за вас, особено когато става въпрос за вашия дом и за това, как ще разпределите пространството за живеене.

Риба

Вашите любовни нужди ще изглеждат твърде тежки за партньора ви. Не му се ядосвайте, бъдете търпеливи. Трябва му време, за да свикне с такива внезапни прояви. За сингъл Рибите, любовта и приятелството ще вървят ръка за ръка по време на нови срещи и запознанства.

Tagged , , , ,
на горе