Дневен хороскоп за 10.08.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 10.08.2021 вторник

Овен

Планетарното разположение днес проявява склонност към положителни астрални сили за Овена: наслаждавате се на тази благодат с прилив на динамика и ентусиазъм. Имате страхотна възможност да напреднете със задачите в работата като използвате тези сили.

Телец

Днес може да изпитате подчертано причудливи и капризни нагласи дори при много солидни и рационални хора като вас Телци. Изискванията към вас от страна на семейството и на шефа ви са много големи, а това ви кара да разтоварите напрежението с нетипично поведение за вас.

Близнаци

Небето на този момент на пълна лятна ваканция, ви кара да живеете в хармония със семейната среда. Меркурий заедно със Слънцето в Лъв осветяват пътя ви. Юпитер в добрия приятел Водолей идва да подкрепи вашите социални и светски успехи.

Рак

Насладете се на още един ден, в който ще имате силни попечители от небесна страна. Появяват се различни интереси, които често са присъщи на вашите страсти: музика, танци, фигуративни изкуства, много култура и изкуство, които ще владеят душата ви през целия ден.

Лъв

Наближава пикът на август и вие сте в правилното измерение, за да се забавлявате, да бъдете страстни за живота и любовта. Слънцето и Меркурий живеят във вашия знак и ви дават експанзия и човешка топлина, които да споделите с тези, които ви обичат и които вие също много обичате.

Дева

Днес търсите само яснота и баланс, които да използвате във всяка област от живота си. Не ви е достатъчно, просто да ви разбират, искате да ви чуят и това да доведе до конкретни резултати в работата.

Везни

Доста положителни планетарни движения за днес, в които има желание да бъдете в центъра на събитията, въпреки факта, че сте трезви, срамежливи,примерни и не се оставяте да ви изкушават много такива помисли. Истината е, че днес ще се сблъскате с тях и това ще е тест за характера ви.

Скорпион

Астралният ви профил в този нов августовски ден е доста позитивен и ръководен от Плутон – истинският кръстник на вашия знак днес. Планетата ви влива със значителна активна творческа сила, която използвате както в работата, така и в свободното време.

Стрелец

Транзитната ситуация този вторник е положителна за вас. Семейството ви моли за повече внимание и присъствие у дома: опитайте се да не го разочаровате. Ако сте много ангажирани през деня, приберете се с подаръци след работа, това ще донесе много приятни моменти.

Козирог

Има дни, в които ви върви и този ден е такъв. Планетите са се обърнали към вас със своята благодат. На вас може да ви се стори толкова странно, че нямам как да не си помислите, че някой ще чака нещо в замяна след това.

Водолей

Днес обладани от работата, ще трябва да внимавате в семейството, защото ще се наложи да проявите грижа и намеса на време. Ако се справите със задачата, това ще усили вашия авторитет и скоро след това ще има възможност да получите грижливо отношение от близките ви момент на нужда.

Риба

Доста положителните транзити ви развеселят този августовски ден. Като семейство можете да се насладите на хармонията, която цари сред всички членове. Не се изкушавайте обаче да преувеличавате с управленското поведение у дома, защото никой не търпи тиранични наставления.

Tagged , , , , , , ,
на горе