Любовен хороскоп за 1.08.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 1.08.2021 неделя

Овен

Не се замисляйте за решенията си, по-добре би било да се опитате да постигнете компромис, отколкото да рискувате да предизвикате експлозия. Вие сте достатъчно умни, че можете да постигнете задоволително споразумение с партньора си.

Телец

Днес ще бъде изключителен ден за комуникация, време е да потърсите максимална поверителност, за да можете да говорите открито за вашите очаквания … и да заровите секирата.

Близнаци

Ще ви бъде много трудно да бъдете рационални, тъй като имате нужда от много страст. Вие вървите по непознати пътеки с партньора си, но ако сте необвързани, имате всички шансове да не сте сами. Оставете се да на увлечението!

Рак

Възможността за промяна в емоционалната ви сфера ви изненадва. Бъдете смели и отделете време, преди да вземете радикални решения. Това ще има дългосрочни ефекти.

Лъв

Понякога може да бъде трудно и болезнено да се направи една крачка по-близо до партньора. Но ще бъде много по-лесно, ако оставите егото си настрана. Няма какво да губите днес, а само да спечелите ако излезете на среща.

Дева

Ще бъдете по-спокойни в близост до партньора си. Това е идеалното време да се поглезите с бягство и да излезете от ежедневието. Животът ти се усмихва, а ти се усмихваш на живота.

Везни

Ще трябва да намерите конструктивен начин да говорите с партньора си. Рационалността ви позволява да пренебрегнете детайлите, които като цяло биха предизвикали негативни реакции. За сингъл Везните неделята е благоприятна за нови запознанства.

Скорпион

Любовта е от първостепенно значение за вас днес. Каквато и да е вашата ситуация, ще се чувствате положително вдъхновени да се приближите до идеалите си. Не хвърляйте кърпата!

Стрелец

Ще трябва да се справите с емоционалните сътресения от партньора си. Не е задължително вината да е ваша, не приемайте всичко буквално. Съсредоточете се върху способността си да запазите спокойствие. За сингъл Стрелците, които нямат връзка от дълго време, ще дойде подкрепа от приятели.

Козирог

Ще знаете, инстинктивно и фино, да водите разговорите с партньора си където си поискате. Време е да разкриете плановете си, да говорите за желанията си и да бъдете разбрани отвъд всички противоречия.

Водолей

Няма да имате много време за партньора си. Отървете се от домашните грижи – сега повече от всякога е необходимо да го направите. Не се колебайте да предприемете романтично пътуване за целия ден.

Риби

Подкрепата и ентусиазмът на партньора ви дават крила: това е добра възможност да започнете положителни инициативи … следвайте интуицията си, тя ще бъде най-добрият ви водач. Нуждаете се от искреност.

Tagged , , , ,
на горе