ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 – събота

Любовен хороскоп за 05.03.2022-събота: За тези, които са влюбени, влюбването днес може да се превърне в сериозна, дългосрочна връзка. Това може да не е най-добрият ден за любовни признания, но е идеален за вземане на решения относно започване на съвместен живот, годеж, женитба, нов дом и т.н.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 – събота 

СЪВЕТ за 05.03.2022-събота към всяка зодия 

УИКЕНД ХОРОСКОП за 5 и 6 МАРТ, 2022-събота и неделя 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 5 март: Вървите по ръба на щастието. Една малка крачка встрани – и ще се окажете в неговата власт, но по някаква причина не искате да предприемете тази стъпка категорично. Може би вашата сродна душа ще ви тласне на там или ще ви хване за ръка, за да вървите заедно? А, може би, напротив, то стои там, но поради някаква причина не ви привлича достатъчно силно?

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 5 март: Днес трябва да се вслушате и да приемете в мнението на любимият човек. Той/тя най-вероятно ще ви даде много практични съвети и ще предложи нетривиални решения на вашите проблеми. Казват, че две глави са по-добри от една. Припомнете си мъдростта за двуглавият орел и змията Горинич.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 5 март: Днес на любимия ви човек ще бъде трудно да реши какво иска от връзката ви. Дали, по принцип, има нужда от близки отношения с вас. Решението му ще зависи изцяло от вашето поведение и степента на неговата адекватност. Уверете се, че всичко е в най-добрия си вид!

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 5 март: Днес ще разберете, че в отношенията ви с любимият човек се губи някакъв съществен елемент на новост и това се отразява негативно върху връзката ви. Опитайте се да го поправите по някакъв начин. Не се страхувайте от лудостта, за лудостта на смелите, както знаете, се пеят песни и се пишат поеми.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 5 март: Днес любимият ви човек ще сподели с вас дълбока пазена тайна за близък човек, а тези неща, поради някаква причина, винаги са интересни, но и ви дават повод за ревност. Звездите все пак биха посъветвали да не подреждате нещата в този ред и да не тръгвате по този път. Най-вероятно на този близък човек ще бъде отделено много по-малко време и внимание.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 5 март: Опитайте се да не разсейвате любимият човек от работата, въпреки че това ще бъде доста проблематично. Днес за него е по-важно да завърши работата, която е започнал, отколкото да общува с вас за допълнителни пет минути. Е, това означава, че днес той ще ви възстанови разходите за тях, а сега го оставете да работи спокойно.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 5 март: Днес вашият любим човек няма да иска да ви отстъпва в нищо, така че той активно ще ви следва, опитвайки се да копира вашите постижения, а още по-добре – да бие рекордите ви. Не бягайте напред толкова бързо, смилите се над тичащия отзад. Може да не оцелее в това състезание.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 5 март: Личният ви живот ще зависи изцяло от това какви желания ще искате и кои ще осъществите. Днес ще бъде особено важно да ги разберете, да ги подредите правилно и да ги формулирате. Така че съдбата да не намери нито една вратичка, за да се опита да ви отдели от целта. Подгответе речта си предварително.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♐ Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 5 март: Днес ще разберете, че случващото се във връзката ви с любимия човек е много различно от това, което ви се е случило преди няколко дни, месеци или години. Не бъдете много разочаровани от това, защото не знаете тогава колко по-зле биха били отношенията.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 5 март: Днес ви очакват интересни срещи, неочаквани запознанства и обещаващи предложения. Всички тези предимства ще засегнат на първо място личния ви живот, така че вашата задача е да не пропуснете своя уникален шанс и да направите всичко възможно, за да извлечете максимална полза от него.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♒ Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 5 март: Колкото по-дълго хората са заедно, толкова повече възможности имат да си спомнят нещо един за друг. Днес е по-добре да бъдете „наскоро срещнала се двойка“, тъй като паметта на Водолея ще се изостри невероятно силно.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 05.03.2022 - събота
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 5 март: В този ден може да бъдете съвсем неволно обидени от любимият човек за нещо неподходящо, според вас. Може би ще бъде свързано с отношение към вашите близки, приятели и други близки хора. От друга страна, той не е длъжен да ги обича, точно толкова, колко вие. Има дни, в които всеки по свой си начин изразява своето разположение на духа. Разберете го и него.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе