Лунен хороскоп: Не се препоръчва нищо ново, бъдете внимателни с парите

Лунен хороскоп: Не се препоръчва нищо ново, бъдете внимателни с парите
Астрология

Лунен хороскоп: Не се препоръчва нищо ново, бъдете внимателни с парите

Луната е в знак Лъв до 06:03ч на 16 юни. Енергията е в разгара си. Намерете и достойно приложение чрез творчество, чрез вдъхновение на околните,  чрез нови силни проекти, чрез флиртуване. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават сега с лекота. Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи. (съобразено с лунния ден). Помнете: „По дрехите посрещат!” Сега хората отдават голямо значение на външния вид. Бъдете на висота, ако искате да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението, пише tribune.bg.

Луната в Лъв кара да „пее“ цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Лунен календар –  5 лунен ден от 09:02ч на 14 юни до 10:08ч на 15 юни

Днес може ясно да почувствате предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки обаче трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се приема като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да пътувате.

Настроението е променливо. Придържайте се във всичко към „златната среда”. Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта. Не се препоръчва зачатие.

Подстригването привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Слънчев календар – 26 слънчев ден е ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец.

Tagged ,
на горе