да създадете дълбока връзка
Любов и партньорство

Как да създадете дълбока връзка с любимия човек

За да дадете на връзката си по-голям шанс, тя трябва да бъде дълбока, а не повърхностна. Какво е необходимо на мъжа, за да се обвърже с жена на „дълбоко“ ниво?

Задавайте въпроси за живота му. Демонстрирайте открито интереса си към него . Обикновено хората са твърде заети с живота и проблемите си, така че ако се заинтересувате от тях, това е добро начало.

Покажете уязвимост

Мъжете се страхуват да го направят първи, затова покажете с действията си, че сте готови да се доверите и че това е нормално. Колкото повече знаете един за друг, толкова по-близки си ставате.

Запомнете всичко каквото обича

Ако случайно спомене нещо, което обича, запомнете го и го използвайте по повод. Това ще му покаже, че сте внимателни и че той е важен за вас.

Мислете нестандартно

Предложете да се изкачите заедно връх или да гледате залеза, или просто посетете заедно красиво място. Измислете някакво забавление, което ще ви даде шанс да получите нови преживявания. Съвместната дейност ви сближава!

Обсъждайте за целите му

Често се страхуваме да обсъждаме бъдещето, но ако попитате мъжа за целите му, не личните, а професионалните, той ще се заинтересува да сподели какво обича и ще ви довери амбициите си. Още по-добре е, ако го помолите да ви разкаже подробно какво прави.

Бъдете искрени

Избягвайте клишетата. Бъдете себе си.

Не странете от семейството му

Трябва да можете да се разбирате със семейството му и да опознаете важните за него хора

Ако мъжът реши да ви запознае със семейството си, това вече е ниво на интимност. Така че не пропускайте момента. Опитайте се да бъдете по-общителни и да опознаете по-добре близките  му.

Погледнете в очите му

Очите са прозорците към душата и особено когато говорите на някаква лична тема, вашият директен поглед ще покаже вашата искреност и интерес.

Бъдете духовити

Мъжете харесват жени, които не се приемат прекалено сериозно и също могат да се смеят над самите себе си. Освен това, наличието на еднакво добро чувство за хумор у двамата партньори е много важен фактор за тяхното сближаване!

Tagged , , , ,
на горе