Как да спечелите сърцето на жена Водолей: Как да ухажвате тази очарователна и независима дама

Как да спечелите сърцето на жена Водолей
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Водолей: Как да ухажвате тази очарователна и независима дама

Дамите Водолей ценят откритостта, дружелюбността, добротата и честността във всичко. Но най-важното за тях е ентусиазмът, оптимизмът, искреният интерес към живота.
Именно тези качества тя търси сред приятелите си и цени тези, които са щастливи да притежават „пълен набор“ от тях.

Точно с приятелството започва любовна връзка с жена Водолей. Ето защо, ако тя не се влюби в вас веднага след срещата, няма от какво да се притеснявате.

За жена от този знак приятелят и любовникът са почти синоними, така че всеки от нейните приятели може да стане любовник и обратно.
Дамите Водолей като цяло не се притесняват от разликата между приятелството и любовта. Те вярват, че най-важното е хармоничните, прекрасните човешки взаимоотношения, а любовта е просто естествено следствие от тях.

Как да спечелите обичта на жена Водолей?

Подаръци, домашен уют и грижи могат да помогнат да направите връзката ви още по-силна. Водолеите не знаят как да се противопоставят на агресията и много се страхуват от нея, затова не забравяйте за чувството за сигурност – задължително трябва да й го осигурите.
Ако вашият избраник се чувства защитен от несгодите на външния свят благодарение на вас, това ще наклони везните във ваша полза и ще я тласне към крайния избор.

Дамата Водолей – очарователна и независима

Жените Водолей са очарователни, оригинални и свободни. Те често избират изкуството като основно занимание. Не забравяйте да подкрепите своя Водолей в подобни начинания, дори ако не ги споделяте и ги намирате за странни.
В крайна сметка, ако тя трябва да избира между вас и нейните импулси, тогава изборът, макар и болезнен, ще бъде направен в полза на нейните идеали за свобода на изразяване.

Грижете се за нея

Защитете, грижете се, споделяйте хобита, подкрепяйте във всичко и бъдете интересен събеседник. И тогава жената Водолей, рано или късно, ще се съгласи да остане завинаги във вашата надеждна и нежна прегръдка.

По какви мъже си пада жената Водолей?

Бъдете интересни

Трябва да си интересен, за да я завладееш. Зависи и от това как се грижите за нея. Ако използвате банални техники, това няма да я привлече. Опитайте се да измислите нещо по-оригинално. Например, заведете я на покрива на някое високо здание и отворете бутилка шампанско. Тя трябва да се усеща свързана с вас, така че бъдете настроени приятелски и отворени. Ако се получи пауза в разговора, опитайте се да разведрите обстановката с някоя умела шега.
Грижете се за нея. Това ще я накара да се умили.
Тя ще оцени вашата загриженост и ще е по-склонна да ви допусне до сърцето си.

Tagged , , ,
на горе