Какво може да убеди мъжа да ви обича
Любов и партньорство

Какво може да убеди мъжа да ви обича

Доста е лесно да накараш мъж да те желае. Не е толкова трудно дори да разбереш дали някой мъж те харесва. Какво обаче може да убеди мъжа да ви обича? Даваме думата на психолозите.

Любовта рядко възниква от условия. Освен това, не винаги може да бъде обяснена или описана. Повечето мъже не търсят любов или сериозни връзки. Това просто се случва, чувството ги завладява изведнъж и в един момент те просто разбират, че обичат.

Проучванията са категорични, че мъжете се влюбват по-бързо от жените. Дори се твърди, че те подсъзнателно усещат любовта веднага, докато жените са склонни да се колебаят повече, безкрайно да анализират всички плюсове и минуси, докато накрая решат от какво точно се нуждаят. Това е така, защото жената има цел от самото начало да намери специална, любяща връзка, която да издържи на изпитанието на времето.

Но какво може да накара мъж да обича една жена? Какво ще го направи уникален и специален? Ето някои важни условия.

Вие сте най-сигурното място на света за него

Във всеки мъж живее едно малко момче, което се нуждае от остров на безопасност.

Ако мъжът не се чувстват в безопасност във ваше присъствие, той няма да иска да изгради отношения с вас и никога няма да му станете скъпи на сърцето.

Ако обаче вие ​​сте най-сигурното място на света за него, жена, на която той може да повери най-съкровените тайни на сърцето си, той никога няма да ви напусне.

Ще превъзхождате останалите жени. Всеки път, когато е привлечен от друга, той пак ще избере се върне при вас.

Той иска да бъде вашият герой

Мъжът иска да бъде герой дори след първия етап на влюбване. Той има дълбока нужда да осигурява и защитава близките си и иска да ви донесе всички радости в живота и да ви предпази от всички опасности.

Всеки мъж тайно си мечтае да се чувства най-могъщият и влиятелен в света и вашето мнение ще означава много за него.

Също така, всеки представител на силния пол иска да усеща дълбокото доверието на своята любима. Той възприема любовта по този начин. Това означава, че жената трябва да се научи да разчита на изключителната мъдрост, сила и подкрепа на своята половинка.

Доверете се на желанието му да се грижи за вас и да ви помага в начинанията ви. Признайте и оценете усилията му, подкрепете го във вярата, че може да постигне много. Мъжът се влюбва в такава жена, която му позволява да стане герой.

Той трябва да бъде похвален, а не потиснат

Както знаете, мъжете имат доста чувствително его. Всеки мъж се нуждае от уверение в своята стойност, важността на професията си, привлекателността и уменията си в леглото.

Не настоявайте, не критикувайте и не манипулирайте, за да получите това, което искате.

Ако искате да засилите позитивното поведение, използвайте женски начин на въздействие, например, одобрение, а не принуда.

Мъжете жадуват за признание за своите действия и за предпочитане пред всички. Говорете за това, което ви харесва в него.

Кои черти на външния му вид ви привличат най-много? Кажете му какво ви е харесало в това, което той е казал или какво е направил добре. Това, на което обръщате внимание, ще се умножи.

Той се нуждае от добър интимен живот

Интимният живот е сигурен индикатор за това дали една връзка ще издържи изпитанието на времето. Ако той е зациклил, това ще развали отношенията. Подобно на храната, това не е лукс, а база, която трябва да се разглежда като приоритетна.

Както мъжете, така и жените се сближават чрез интимност и комуникация, но за мъжете е много по-лесно да направят това чрез интимността.

Означава ли това, че той се нуждае от близост всеки ден, за да се чувства свързан с вас? Не е задължително. Когато един мъж е привлечен от любимата си жена в леглото, той изисква не толкова постоянна близост, а по-скоро му стига само да знае, че тази опция е налична.

Неразбирането, че за жената е трудно да се отвори към интимност, докато не почувства емоционална връзка, а на мъжът му е трудно да общува, ако не е имал физическа връзка, става причина за повечето раздори между влюбените.

За да могат вашите интимни отношения да се развият успешно, научете се да се наслаждавате на интимността, споделяйте своите нужди, желания и фантазии и бъдете готови да чуете за неговите желания. Докато темата за срама и тайните желания не бъде изнесена на преден план и разнищена, няма да има истинска близост във връзката.

Той иска да бъдете честни

Повечето мъже не обичат да показват чувствата си и не са много жените, пред които са склонни да се разкрият. За да се постигне това висше доверие, жената трябва да е специална – такава, с която мъжът безопасно да споделя емоциите си.

Силните взаимоотношения се изграждат върху способността да се разкриваме емоционално. Мъжът трябва да знае, че няма да се отвърнете от него в момент на слабост. Той се нуждае от жена, която ще види несъвършенствата му, но въпреки това ще го обича искрено.

За да е във възход връзката, трябва да се научите не само да разбирате, но и да чувствате.

Много мъже са свикнали да потискат емоциите си от детството и подсъзнателно искат жената да ги научи как да ги изразяват. Затова се влюбват в жени, с които се чувстват комфортно в изразяването на чувствата си.

Споделете с него своите страхове, болки, желания и мечти, за да създадете емоционалната връзка, която ще ви държи заедно. Така ще му помогнете постепенно и напълно да ви се довери. И да ви обича…

Tagged , , , ,
на горе