Как да завладеете сърцето на мъж Телец: Ето на какви изисквания трябва да отговаря дамата на сърцето му

как да завладеете сърцето на мъж Телец
Астрология

Как да завладеете сърцето на мъж Телец: Ето на какви изисквания трябва да отговаря дамата на сърцето му

За да спечелите сърцето на мъж Телец и да станете част от живота му, трябва да отговаряте на всички изисквания, които той си е поставил. Този мъж е много привлекателен, но е и доста инатлив. Единствено той ще реши дали да влезе във връзка или не.

Как да завладеете мъжа Телец

За да спечелите благоволението на мъжа Телец, трябва да знаете характеристиките на характера му. Ето някои от основните му качества:

спокоен
балансиран
твърд
умерено общителен
амбициозен
практичен
не бърза
верен приятел и любовник

Телецът обича с очите си

За да го укротите, трябва да сте красива и поддържана. Важните качества на знака са прямота и откритост. С тези хора трябва да бъдете или себе си, или да откажете да общувате с тях. Ако той ви заподозре във фалшивост, е невъзможно да си възвърнете доверието. Затова е необходимо да се държите открито и честно с Телеца.
Мъжът Телец трудно може да бъде запленен от глупави трикове или кокетство. Такива мъже предпочитат не просто елегантни и добре поддържани дами, те ценят също и техният богат вътрешен свят и интелигентност.
Тъй като Телецът обича с очите си, той може да хареса почти всяко красиво момиче, но за да го задържите, ще трябва да положите усилия.

Ако говорим за началото на една връзка, най-добре поработете върху външния си вид. Мъжът Телец цени красотата, но тя трябва да бъде сдържана и естествена. Без крещящи цветове в грима, изкуствени нокти или коса. Такива неща ще предизвикат по-скоро отвращение, отколкото интерес от негова страна.
Той просто не може да търпи ексцентрична и истерична жена до себе си. Когато общува с нежния пол, мъжът Телец оценя способността на жената да се контролира и да остане спокойна в критични ситуации.

Прекаленото изразяване на емоции не му допада.

Друг важен момент от съблазняването на мъжът Телец е, че той е доста консервативен. Това се отнася на първо място за отношенията. Ако някоя дама го е харесала, тогава тя ще трябва да поеме инициативата, но ненатрапчиво и внимателно. Случайна среща, лесна молба, телефонно обаждане – това са методите, които можете да използвате, за да спечелите този красавец.

В кои качества на Телеца ще се влюбите веднага

Характерните черти на момчетата, родени под този знак, са лоялност и преданост към партньора. Ако Телецът се е влюбил, то това е за цял живот. Въпреки това не е лесно да завладеете сърцето му, тъй като той никога не бърза и претегля всички плюсове и минуси. Любовта за него е решение, а не емоция. В същото време влюбеният Телец е толкова нежен и внимателен, че чувствата му не подлежат на съмнение.

За да се влюбите в мъж Телец, е важно:

Да се издокарате по отношение на всичко – облекло, прическа, фигура, стил и т.н.
Да сте умерено скромни.
Да демонстрирате и темперамент, въпреки привидната сдържаност.

Телецът е голям любовник

Тези мъже са страстни и неуморни любовници и очакват същото от половинката си.
Лоялността е най-важното качество, което е необходимо във връзката с такъв мъж, тъй като той е патологично ревнив. За да спечелите любовта му, трябва да му показвате внимание и да избягвате и най-малката причина за ревност.

Тези хора много ценят домашния уют и търсят жена със сходни интереси. Такъв мъж най-вероятно ще се влюби в пазителя на огнището, а не в някоя купонджийка.
За да го заинтересувате, трябва да можете и да готвите вкусно, защото той обича жените-кулинари.

Кога ще ви предложи

Тъй като представителите на елементите на Земята често имат проблеми с доверието, предложението за брак ще трябва да чака дълго време. За да се ускори този процес, е необходимо да спечелите доверието на мъжа, защото той ще се ожени само за тази, на която вярва. Такива хора много рядко вземат необмислени решения.

Пазете тайните му

Ако Телецът е поверил на любимата си някаква тайна, не бива да я издавате. Това може да се възприеме като предателство, в резултат доверието ще е загубено завинаги.
И накрая, за да завладеете сърцето на мъж Телец, трябва да сте възможно най-деликатни, защото той е много горд, амбициозен и не може да понася критики, дори ако разбира, че това е оправдано. Не бива и да допускате ирония или сарказъм по негов адрес или да осмивате недостатъците му.

Tagged , ,
на горе