Как да го накараш да те обикне: 6 съвета които ще ви доближат до целта

Как да го накараш да те обикне
Любов и партньорство

Как да го накараш да те обикне: 6 съвета които ще ви доближат до целта

Много хора са на мнение, че пътят към сърцето на един мъж е през стомаха му. Но дали ако една жена да се научи да готви невероятно вкусно и стои постоянно до печката, това би й гарантирало верен и любящ партньор?

Да, мъжете обичат да се хранят добре и вкусно. Но това, не е достатъчно. Теса са много по-сложни същества, отколкото си мислим.

Няколко практически съвета, с които да накарате един мъж да ви обича по-силно

Бъдете щастлива и независима жена

Не забравяйте, че повечето мъже търсят независими жени. Защото те притежават увереност и магнетична положителна енергия. Трябва да имате собствен живот и да му се наслаждавате. Той трябва да види, че не сте зависими от неговото присъствие и можете да бъдете щастливи. Дори и  да е най-забавният човек, винаги ще има моменти, в които няма да може да ви разсмее. Дори обратно – той самият ще се нуждае от вашата положителна енергия. И ако през цялото време сте зависими от него, тогава няма как да му помогнете.

Почивайте си повече и правете това, което обичате

Отделяйте повече време на хобитата си и прекарвайте време по начина, който обичате. Избягвайте да сте прекалено привързани към партньора си.

Когато мъжът види, че жената му е щастлива и се забавлява, той ще жадува за нейната компания и ще направи всичко по силите си, за да я държи близо до себе си. И когато имате проблеми, ще иска да ви помогне. Но не бързайте да проявявате отчаяние, особено когато става въпрос за финансова подкрепа. Покажете желанието и способността сами да решавате проблемите и трудностите си.

Само така ще изглеждате като силна и независима жена. Не забравяйте обаче, че вашият партньор има естествено инстинктивно желание да ви пази, така че не прекалявайте.

Позитивно и добро настроение

Всеки мъж иска партньорката му да е винаги в добро настроение. Очевидно е, че същото важи и за жените. Опитайте се да останете в позитивно настроение през цялото време. Не пропускайте тези моменти, които карат и двама ви да се смеете на глас . Бъдете чаровни, забавни и изобретателни. Това ще улесни много вашият мъж да ви обича.

Не го контролирайте

Много дами си мислят погрешно, че най-добрият начин да държите мъжа близо до себе си е строгият контрол. Но това е погрешно. На практика не можете да направите нищо, за да му попречите да изневерява, ако наистина го иска. Всъщност, колкото повече се опитвате да го спрете, толкова повече го подтиквате да изневерява.

Мъжете (както и  жените) се нуждаят от време за себе си. Затова покажете уважение към начина му на живот. Не се опитвайте да му бъдете майка, като избирате какво да облечете, как да изглежда, какво да прави и т.н. Най-бързият начин да загубиш човек е да го лишиш от свободата и собственото му мнение.

Дори да има нещо, което искате да промените в него, бъдете внимателни и търпеливи. Ако се обезсърчите или нервирате всеки път, когато той гледа футбол, или търсите оправдание как да го спрете да прави нещо далеч от вас, това ви прави в известна степен егоисти.

Не е нужно да изисквате той да ви кани със себе си всеки път, когато отиде някъде. Вместо това се срещнете с приятелите си и се забавлявайте. Когато не сте постоянно заедно, после няма да имате търпение да се срещнете.

Бъдете истинска дама

Друг важен съвет как да накарате един мъж да ви обича е да сте истинска дама. Да, физическата красота може да привлече мъжа, но едва ли ще го задържи дълго. Тоест само това не стига. Трябва да сте истинска дама, ако искате да накараш един мъж да ви обича дълго.

Наблюдавайте думите и поведението си, как се изразявате публично и насаме. Това не означава, че трябва да бъдете мълчаливи и скромни. Просто бъдете естествени и учтиви към другите хора. Избягвайте да използвате нецензурни думи, когато говорите за други хора. Говоренето лошо за бивши гаджета, дори и ако са ви наранили много, може да изплаши новото гадже и да си помисли, че същото очаква и него.

Не забравяйте да наблюдавате външния си вид и социалния етикет. Винаги бъдете добре поддържани, добре облечени и организирани. Опитайте се да бъдете внимателни и да уважавате чуждите чувства. Извинете се, ако сте направили нещо нередно. Опитайте се да запазите спокойствие дори в много сублимни и неприятни ситуации. Даже точно тогава проявете адекватно поведение и това ще се оцени.

Научете се да готвите добре

Разбира се, на всичкото отгоре, е важно и да имате добри кулинарни умения. Мъжете са привлечени от жени, които знаят как да готвят. Но не защото те обичат храната повече от жените. Просто такива са мъжките инстинкти – жената, която готви добре, осигурява домашен уют и комфорт. Това е от решаващо значение за изграждането на успешна връзка .

Не забравяйте, че естествената причина за влечението му към вашата личност е комбинация от много качества. Жена, която готви добра храна, носи усещане за удовлетворение и уют в дома, гледа добре децата си е винаги много желана. Тогава съпругът й ще се гордее, че работи всеки ден, за да осигурява издръжката на семейството и ще се опитва да спечели повече пари.

Разбира се, няма сигурен начин да накарате един мъж да ви обича. Но, ако се придържате към тези съвети, със сигурност ще повишете шансовете си.

Tagged , , , ,
на горе