Какво трябва да знаят мъжете: Трите стълба на отношенията между мъжа и жената

отношенията между мъжа и жената
Любов и партньорство

Какво трябва да знаят мъжете: Трите стълба на отношенията между мъжа и жената

Жените понякога са трудни за разбиране, твърдят мъжете. Освен това, представителите на силния пол се дразнят от прекалената ни емоционалност, импулсивност, липса на логика и често пъти – безкрайни изисквания.

Но ако се замислите, дамите не се спират – продължават да изискват отново и когато не получат това, което желаят – отвръщат с импулсивност и емоционалност.

Но нека да осведомим силния пол от какво наистина се нуждае една жена, за да не възникват недоразумения.

Прекрасните дами се нуждаят от подкрепа в много отношения, но най-важното е какво искат от любимите си мъже: интимност, както емоционална, така и физическа, безопасност и благодарност. Ето това са трите стълба на отношенията между мъжа и жената. Да не говорим, разбира се, за любовта и взаимното доверие.

Близост

Жените се нуждаят от много повече емоционална и физическа близост от силния пол. Дамите са по-общителни, трябва да споделят собствения си опит и мисли, както и да се интересуват от вашето мнение, скъпи господа. Поради тази причина някои жени толкова често пишат и се обаждат на мъжете си, питайки „Къде си?“.

В някои случаи това е навик да се контролират действията на мъжа, но това не винаги е така. В много случаи е опит от страна на жената да чуе отново любимия си и да почувства емоционална близост с него. Що се отнася до физическата близост, за по-слабия пол това е не само интимните отношения в леглото, но и всеки контакт с тялото, било то прегръдки или просто държане за ръце.

Сигурност

За жените също е важна безопасността, чувството за сигурност, когато са до любимия човек. Представителките на нежния пол искат да бъдат сигурни, че мъжът ще ги предпази от всякакви проблеми, ще им помогне, независимо в каква трудна ситуация се намират. Всяка жена иска да се чувства до своя любим като крехко момиче, което е защитено по всякакъв начин от силния и смел джентълмен.

Благодарност

За жените е важно близките да им показват колко ценени са те за тях, така че не трябва да лишавате дамата си от такива топли думи на благодарност. Благодарете й дори за малките неща, които прави за вас, покажете, че наистина оценявате нея и нейната работа и тя ще се опита още по-добре да продължи да иска да заслужи вашата благодарност. За една жена е много, много важно любимият да я цени.

Tagged , , , , , , ,
на горе