Той иска да спи с мен? Ето как да разбереш
Любов и партньорство

Той иска да спи с мен? Ето как да разбереш

Днес няма да упрекваме мъжете за тяхната природа. Но ще обърнем внимание на знаците на тялото, които показват кога мъжът иска да спи с жената. Е, не на всяка цена, защото е двустранен процес и без съгласието и желанието от страна на женския пол, това искане ще си остане просто една фантазия. Неосъществен мокър сън, който се надяваме да не се превърне в истински кошмар за мъжа.

Половият акт определено не е единствената причината хората да се срещат, но има голямо значение за мъжете. Ако излизаш с мъж, с който все още не сте си „легнали“ заедно, не си мисли, че той не иска това. Може би държи първо да те опознае по-добре, защото се страхува от реакцията ти, ако открито ти заяви, че иска да спи с теб. Не му се сърди, дори и да ти сподели това негово неистово желание. Той е мъж на първо място и е съвсем нормално да бъде привлечен от теб. Но стига толкова сме говорили. Време е сама да разбереш за неговите фантазии.

Представяме ти знаците, които показват, че той определено иска да правите любов.

Винаги държи двата си крака на разстояние един от друг

Може би ще ти се стори странно, но по този начин той показва своето мъжество. Мъжът винаги иска да покаже своята сила и мъжествен пред жената. И когато стои така, той проявява увереност и иска да доминира. Ако не ти допада подобно поведение, този човек не е за теб със сигурност. Но в никакъв случай не реагирай грубо. Той не го прави, за да прояви неуважение, напротив. Единственото, което иска е да привлече вниманието ти и да те провокира, за да може по-късно да се отправите към спалнята.

Постоянно прави опити да се доближи до теб

Напълно естествена реакция, когато е привлечен от теб. Неговата страст е по-силна от него самия в момента. Той се ръководи от емоциите си и точно за това прави опити постоянно да е близо до теб. Той иска да се чувства, да усеща присъствието ти и мириса ти. Забелязала ли си, че докато говориш той се доближава все повече до теб, за да те чуе? Определено не е глух и ти много добре знаеш това. Опитва се да флиртува с теб. И ако ти харесва, няма нищо срамно, нито пък лошо в това да му отвърнеш.

Докосва те при първа възможност

Може би най-накрая се е престрашил и иска да покаже, че е привлечен от теб? Или вече до толкова се изкушава, че не може да се контролира. Първоначално неговите интимни докосвания ще са „случайни“ и „без да иска“, но ако ти не го отблъснеш, все повече ще зачестяват, докато в един момент не заяви открито желанието си да спи с теб. Е, не си и очаквало нещо друго от него, а и не е толкова трудно за досещане. От теб зависи – искаш ли да си легнеш с този човек?

Не пропуска да те провери

Дали е повече от просто една нощ с теб? Когато излизаш навън с приятелки, той не спира да ти праща текстови съобщения и да разпитва къде си? Или се страхува някой друг да не го изпревари и той да отпадне от играта. Понякога тези мъже, които искат само да спят с жената, започват да изпитват чувства към нея. Но това е толкова рядко явление, че е по-вероятно просто да не иска някой друг да те е получил преди него. Мъже!

Винаги те оглежда

Толкова, че дори започваш да се чувстваш неудобно от неговото присъствие. Ето тук е много важно да се отбележи, че има голямо значение по какъв начин те гледа един мъж и по-точно къде е насочен погледът му. Ако те оглежда от глава до пети и винаги се фокусира върху деколтето или цепката на полата ти, отговорът е очевиден. Той повече от ясно си заявява, че иска да си легне с теб и няма никакви притеснения да го покаже.

Предлага ти масаж

Може би си споменала пред него, че тялото ти те боли или си се схванала, но от толкова работа и ангажименти нямаш време да отидеш на масаж? Той е толкова приветлив и приятелски настроен към теб, че веднага ти предлага да разтрие гърба ти. Дали е просто, защото е дружелюбен и няма никакви задни мисли? Или се възползва от момента, за да те докосне и да е по-близо до теб? Масажът предразполага мъжа и жена към интимност, което води до правенето на любов.

Разочарован е, когато го игнорираш

Внимавай, ще засегнеш егото му. Мъжете не обичат да бъдат отхвърляни. Още повече, когато дълго време полагат усилия и преследват една жена. Може би забелязваш колко разочарован остава всеки път, когато направи опит за флирт, но ти не му отвръщаш и го игнорираш. Ако не ти е приятно и не се чувстваш комфортно в неговата компания – бъди директна. Това ще спести и на двама ви време. И той ще спре най-после с опитите си да те вкара в леглото. Опити, които ги записваме като неуспешни. Е, няма нищо. Може би с теб не му излезе късметът, но друга със сигурност ще го ощастливи.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе