Защо различните зодии се разделят: Най-честите причини за раздяла

Защо различните зодии се разделят
Астрология

Защо различните зодии се разделят: Най-честите причини за раздяла

Раздялата като цяло е неприятно нещо, но е част от живота. Интересно е, обаче, отношението на различните зодии към нея. И така, нека да видим коя зодия защо се разделя. Не приемайте всичко твърде сериозно! Все пак това е забавление.

Овен

Проблемът на Овните е, че те са напълно лишени от способността да чакат. Овните са много нетърпеливи във всичко и това създава нервност във взаимоотношенията с близките (и не само). Следователно – начинът на Овена да подтиква, да натиска и да изисква, в крайна сметка води до кавги и раздразнение на другите. Добавете към това непоносимата упоритост на представителите на този знак и картината като цяло е ясна. Овенът трябва да се научи да брои до десет, преди да изкрещи, както и да прави компромиси. И животът веднага би се подобрил и връзката няма да се разпадне.

Телец

Телецът има твърде добра памет. Особено за когато става дума за лоши неща. Ако смятате, че най-отмъстителните са Скорпионите, грешите. Телецът помни всичко и най-вече малките неща. Помни и напомня при всяка възможност. Независимо дали сте закъснели с 10 минути за среща с него или сте грабнали парче от чинията му, докато той е бил до тоалетната в ресторанта, можете да сте сигурни, че всичко е записано

Близнаци

Близнаците не понасят откровени разговори. Това важи и за личния живот. Тези вярват, че има два начина за решаване на проблема – или да си заровят главата в пясъка, или да се присмеят. Близнаците предпочитат да лекуват гастрит с капки за кашлица, вместо да отидат на лекар. По-лесно е да изчакат връзката да се разпадне сама, отколкото да се опитат да я обсъдят и да започнат да я поправят.

Рак

Основната беда на Рака е неприятността, на първо място, за околните – в неговата емоционална нестабилност. Преди минута той е в режим „Не мога да обичам“, а сега ви крещи и се опитва да ви обиди. И това не е краят на шоуто: още една минута и истерията ще бъде заменена от униние и депресия. Имате ли нужда от него? Не сте сигурни?. Ракът може да се разбере и може да му се прости, но отвратителното е, че той е ужасен егоист и не иска да регулира промените в настроението си.

Лъв

С Лъвовете всичко е ясно отдавна. Ако имате достатъчно чувство за хумор и способността да се отнасяте към егоцентричността на Лъва с лека ирония, тогава добре – ще можете да се справите, както и да издържите. За тези, които са по-малко стабилни и рано или късно няма да могат да се примирят с инфантилното самообожание на Лъва, по-добре е или да стоят далеч от него, или да започнат да го възпитават. Всъщност егоцентризмът на този знак е много детски, инфантилен, така че учителският тон е  много подходящ.

Дева

Девите като цяло са страхотни. Те знаят как да го направят и ако не знаят, със сигурност ще попитат или прочетат умна книга. Девите са отговорни, внимателни, никога егоистични (разбира се, не можем да гарантираме за всички) и искат да направят живота на партньора – т.е. живота ви – по-добър. Но. Техните идеи за това кое е най-доброто може да се различават от вашите. Девите, колкото и да е странно, не разбират това. Затова те ще тълкуват вашия нежен и учтив отказ като презрение. Заключение – искате ли да бъдете с Дева? Забравете представите си за щастие и разчитайте на нейните. Готови ли сте?

Везни

Този знак също е много добър в отношенията – тъй като е внимателен и склонен към компромиси и взаимно разбирателство. Проблемът е, че Везните очакват твърде много от хората. Не за себе си, а като цяло. Техният идеализъм лесно може да развали отношенията ви. Е, какво да направите, ако не зареждате веднага съдовете в съдомиялната машина или предпочитате да зареждате в последния момент. За вас това са дреболии, но за Везните ужасно разочарование.

Скорпион

Повишената емоционалност на Скорпионите, тяхната скритост към размисъл и преувеличение са най-големите им проблеми, които до неочаквани и неприятни обрати. Например, Скорпионът може лесно да се раздели с любимия. Без никакви причини. Ще онемеете да попитате каква е причината, а Скорпионът дори не може да обясни ясно. Просто така. Малко заради това, малко заради онова.

Стрелец

Стрелецът е като Везни. Очаква твърде много от връзката и ако е разочарован, не се опитва да оправи всичко, а просто си тръгва и отива да търси нов партньор. Те често дори не се притесняват изобщо от раздялата. Струва им се, че всичко е наред, такъв е животът. Разговор, обсъждане, работа по връзката – не, твърде уморително е за тях.

Козирог

За Козирозите оценката е важна. Оценявайте ги и ги подкрепяйте, в противен случай може да се получи остър и доста безпощаден срив. Всеки търси нещо различно във връзката, нали? Е, Козирогът има нужда от подкрепа.  Ако не я намери, предпочита да се сбогува с партньора.

Водолей

Този знак е интересен. По принцип Водолеят не е готов да се бори със скуката в една връзка, той почти веднага я приема за край на любовта и обявява раздялата. Така сменя партньора всеки път, когато празникът се превърне в рутина. Е, негов избор. Също така, Водолеите не могат да издържат на натиск. Ако му е скучно с вас и изисквате нещо от него, тогава се гответе за раздяла.

Риби

Рибите искат да са близо до някой, който е емоционално на една и съща вълна с тях. Ако Рибите са възхитени от нещо, а вие реагирате сдържано, това е причина за кавга и претенции срещу вас. Звучи странно, но въпреки това за този знак е важно партньорът да гори със същата интензивност като него. Освен това Рибите често имат такива желания, които е трудно да бъдат реализирани.

Tagged ,
на горе