мъжа който заслужавате
Любов и партньорство

Един ден ще срещнете мъжа, който заслужавате

Един ден ще срещнете мъж, който няма да играе игрички. Ще срещнете някой, който ще мрази тези незрели изпълнения и с него ще можете да се радвате на топлина и щастие.

Един ден ще срещнете някой, който няма да играе с вас.

Един ден ще срещнете някой, който е сериозен и който копнее да има връзка с вас.

И  най-накрая ще откриете с този човек какво е да се чувствате сигурни!

Един ден ще срещнете истински възрастен – някой достатъчно зрял, за да бъде в истинска връзка. И той няма да умишлено ви кара да чакате.

Той ще бъде този, който отговаря на съобщенията ви възможно най-скоро, защото не се интересува от това да изглежда така, сякаш не се интересува от вас. Ако не отговори, вероятно е защото е много зает и определено ще ви се извини за това.

Ще срещнете някой, който няма да се държи така, сякаш е студен или безразличен. Той няма да крие това, което чувства. Защото ще ви вярва. Безрезервно.

Той няма да се преструва, отговаряйки на всичко на едносрично. Той ще бъде човекът, който ще направи всичко възможно да удължи разговорите ви, защото иска да се свърже с вас още по-дълбоко, използвайки всяка възможност!

Един ден ще имате късмета да срещнете някой, който се нуждае от вас такива, каквито сте.

Един ден Съдбата ще ви дари с това щастие – да бъдете с мъж, който няма да ви поставя в положение да се съмнявате във всичко. Ще бъдете с мъж, който няма да усложнява нещата!

Един ден ще бъдете с някой, който няма да ви накара да поставите под въпрос самочувствието си. Който няма да внесе нежелан стрес в живота ви. Той просто ще иска да ви направи истински щастливи!

Един ден ще бъдете с мъж, който винаги ще обмисля чувствата ви, преди да прави каквото и да било или да говори!

Той няма да действа сам, за да се почувствате нежелани и незначителни. Той ще е мъж, който не иска да чувствате, че мнението ви всъщност няма значение за него.

Ще срещнете някой, който е наистина последователен и стабилен!

Той няма да играе на криеница. Той ще направи всичко възможно за вас.

Защото ще ви обича истински!

По материали от чуждия печат

Tagged , , , , ,
на горе