дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 7 август 2023

Какво са ви подготвили звездите за 7 август, вижте в днешния дневен хороскоп? Според дневен хороскоп, нека в първия ден от новата седмица да мислим какво наистина искаме, да мислим за това и да търсим начините как ще го постигнем. В процеса на мислене в главата ни се оформят картини на изпълненото желание и колкото по-ярки и реалистични са тези образи, толкова по-силни са емоциите и чувствата, които генерираме. На свой ред емоциите и чувствата ръководят действията ни и оформят навиците ни.

Звездно послание за 2023 към всеки знак от Зодиака

infomax-logo-50-15-HW Росен Петров: Златната летопис на траките! Къде се намира най-старата книга в света?

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Не стойте на едно място, Овни. Има и друг начин за намиране на посоката в дадената ситуация. Започнете, като разпознаете моделите, които ви държат привързани към това нещо, което вече не служи на вашето най-голямо и най-добро. Осветете зоната на осъзнатото и обмислите уроците, които трябва да научите в този момент. Ще успеете да направите крачка към истинската свобода. Отдадени Овни, сътрудничеството може да бъде основна тема за вас в момента.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес вие сте си вие и това е вашата суперсила, Телец. Няма значение колко пъти сте загубили. Няма значение колко пъти сте се провалили. Единственото нещо, което има значение, е способността ви да станете и да продължите. Така че, ставайте и се покажете, красиви хора! Нещо ви подсказва, че сте готови да преместите планини! Това, за което искате да имате предвид: с какви хора се заобикаляте в този момент. Не забравяйте, че онези, които отказват да работят върху себе си, само ще продължат да източват вашите резерви.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Но промяната е единствената константа, Близнаци. Чувствате ли непостоянство? Начинът на живот в земното царство е търсенето, промяната. Така че, позволете на това, което трябва да избледнее, да избледнее. Позволете си да се преместите без усилие на ново място. Позволете си да обърнете нов лист, ако това е, което животът изисква от вас в момента. Не всеки ще ви потупа по рамото или ще подкрепи промените, които сте призовани да направите в момента, и това е добре. Вие знаете своята истина и знаете, дълбоко в сърцата си, всички начини, по които трябва да се трансформирате. Доверете се на интуицията си.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вие сте тук, защото ви е писано да бъдете тук. Защото всяка молекула от времепространството е предопределила да бъдете точно тук. Вместо да подхранвате страховете си, върнете вярата си в себе си. Спомнете си кой сте и за какво сте дошли тук. Вярвайте във вашата сила, вие ще можете да изпълните свещената си цел! Като такова, това също е време за насочване на нови идеи и вдъхновение. Така че, отделете време да се слеете с музата на любовта. Прекарването на време сред природата е чудесен начин да активирате потока на вашите творчески заложби.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Може би някой ви вменява, че не сте „единственият“. Може би те са единствените-в момента. Но ви знаете възможността за това, което можете да създадете съвместно, докато не си дадете разрешение да изследвате. Движете с лекота през пътя на живота. Поканете на среща на кафе и вижте как ще се развият нещата. Нещо ви подсказва, че може да бъдете приятно изненадани! Събуждането на вашия вътрешен лечител също може да бъде тема за някои от вас в момента. Докоснете се до вътрешния си резерв от мъдрост, докато отделяте време, както за учене, така и за практика. Вашата отдаденост на вашия занаят ще ви се изплати през идните месеци.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Приливи и отливи, приливи и отливи, отново приливи и отливи. Колелото се върти постоянно и непрекъснато, преподавайки ни на суровия урок на непостоянството. И така, оставете това, което трябва да се разтвори, да се разтвори. Оставете това, което трябва да се изплъзне, да се изплъзне. Мислете за това така: разочарованието ви помага да пренасочите колесницата на живота си и да се приведете в съответствие с вашия път и цел. Ако не знаете какво да правите или откъде да започнете, това е добре. Позволете си да бъдете като нови, докато съзнателно отделяте време за медитация и съзерцание. Отговорите, които търсите, в крайна сметка ще намерят пътя си до вас.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Всяка сутрин, когато се събуждате, вие вече имате избор. Избор да стоите в негативите и да повторите историята на провала или да следвате блаженството си, независимо от труда и времето. Нещо ви подсказва, че ще се посветите на живот изпълнен със страст с новооткрит плам и това ви прави силен магнит за чудеса, Везни! Говорейки за чудеса, Вселената внася връзка със сродна душа във вашето преживяване. Този някой човек, който обещава да ви гледа като истинско чудо и да ви напомня за всички хубави неща, които животът може да предложи!

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес ще почувствате колко са предани вашите приятели. Тези, които ви подкрепят истински, стоят до вас през бурното време и ви напомнят за присъщата ви сила. Така че, направете място за още, които ви напомнят за присъщата ви сила, докато елиминирате това, което вече не резонира с песента на душата ви. Духът държи пространство за вас, за да се развиете в най-славната версия на себе си! Ако искате да разширите кръга си, започнете, като съставите списък с интересите си и потърсите общности, където можете да творите съвместно с хора с подобно на вашето мислене.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Във всеки момент имате две възможности: да позволите на страховете си да надделеят над вас или да се издигнете над тях. Така че, вземете доза смелост и се издигнете над тенденциите, които ви пречат да се покажете като най-славната версия на себе си в големия объркан свят! Въпросите, свързани с комуникацията, също вероятно ще излязат на преден план през следващите дни. Кажете истината си и го направете без извинение, Стрелец. Да бъдеш настоятелен не винаги е лесно, но това е, което се изисква от вас в този момент.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Ето чаша чай с истината: Взаимозависимостта се появява като основна тема в живота ви в момента. Така че, ако очаквате вашият партньор или определен човек в живота ви да бъде вашето *всичко*, шансовете са, че е възможно да се почувствате леко объркани отново и отново. Това е вашето напомняне да отворите сърцето и ума си. Вие сте благословени със странно и прекрасно същество и това е нещо, което да имате предвид точно сега.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Обрат в сюжета, Водолей: вие сте точно там, където трябва да бъдете, с преживяванията, които трябва да имате точно сега. Осъзнайте цялата радост, красота и магия, които се изливат във вашата чаша, докато благодарите за славата и благодатта! Както миналите, така и бъдещите версии на вас се гордеят с това как сте превърнали сривовете си в пробиви. Така че, продължавайте да се представяте за вашата мисия със смело и отворено сърце. Щом сте в съответствие с вашата истина, ще продължите да процъфтявате и да просперирате, докато вървите напред!

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: „Успехът е да се харесваш, да харесваш това, което правиш, и да харесваш как го правиш“, невероятни думи от американска поетеса, които да помните, когато започвате деня и новата седмица. Това е вашето напомняне да освободите бремето на очакванията на другите хора, да си върнете трона и да се покажете пред широкия свят като най-автентичната версия на себе си. Колкото повече останете свързани с вашата истина, толкова по-добре ще можете да служите на другите и да изпълнявате целта си по начин, който е божествено начертан. Вие сте магия, както и потенциалът на това, което можете да създавате!

Вижте още
седмичен хороскоп
Персеидите ще донесат нови предизвикателства как ще се отразят на всички знаци на зодиака
Огледалната дата 8.08.2023 ще донесе невиждан КЪСМЕТ на пет зодии

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 7 август 2023

на горе