Дневен хороскоп за 6.08.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 6.08.2021 петък

Овен
Група планети продължава да ви подкрепя, за да ви гарантира успех в различни области. Слънцето и Юпитер между Лъв и Водолей по-специално ви отварят врати за нови приятелства, Вместо това Нептун в Риби стабилизира семейния ви живот, ако последно време е имало напрежение там.

Телец
Много хармонично небе на този ден. Двете бавни планети, по-специално, Нептун и Плутон, осветяват пътя да намерите решения на много от проблемите си, особено ако сте родени през май. Имате възможност да приложите някои стратегии в работата, които преди не са работили, но този път посоката е вярна.

Близнаци
Насладете се на доброто влияние на Юпитер във Водолей: това освобождава душата ви от някои притеснения, които са ви интересували през последните дни, особено ако сте родени през юни. Споделете вечерта с приятели, за да изпуснете напълно парата от работната седмица.

Рак
Доста дискретен транзитен профил. На сутринта може да има някои дребни досади в семейството, но това са дреболии, които лесно можете да изхвърлите в следващите часове. Пригответе се за спортен уикенд.

Лъв
Летният ден, в който разкривате напълно своята героична част; вдъхновението, желанието да удивите другите. Тонусът ви е на такова ниво, че не само зодията ви е такава, но все едно лъв се е превъплътил във вас.

Дева
Удовлетворяваща астрологична перспектива, където семейният живот не пречи на най-интимни и сантиментални преживявани. Много силна ще бъде и енергията на социалното, приятелското.

Везни
Небето, което се изчиства за вас от планетарни транзити, ви обещава ден, в който забавлението ще бъде гарантирано. Ако сте на почивка, можете да се насладите на релаксиращата атмосфера край морето, в планината или във ваканционни курорти с цялото желание да се насладите на вкуса на лятото.

Скорпион
Астрален небосвод, осветен от планети, които проправят пътя за вас. Плутон конкретно ви дава воля да се утвърдите, което трябва да бъде взето присърце, защото е настъпил момента да получите новата работа или повишение.

Стрелец
Сцена в началото на август, която ви намира в пълна експлозия на физическо и психологическо благополучие. Някои много малки разногласия могат да възникнат само в семейната среда с намусеното дуо Венера – Марс, което ви принуждава да поемете ангажименти и вероятно да обърнете повече внимание на чужди хора.

Козирог
Очаква ви нов, доста ясен августовски ден с ярък Уран в отличен аспект от знака на Телец с намерение да ви накара да прекарате щастливи моменти в семейството, особено ако сте част от Козирозите, които силно изпитват семейна привързаност. Добър ден да планувате пътуване през уикенда.

Водолей
Доста завладяващо предизвикателство ще бъде днес да останете спокойно на работа и да не мислите за идващите почивни дни. Когато се приберете ще има пълна степен на хармония в семейството и в областта на приятелствата.

Риба
Августовско небе, което те намира в перфектно психическо и физическо състояние. Уран, Луна, Юпитер и Нептун се грижат да ви дадат ослепителна психофизична форма, която подчертавате в кръга си от приятели.

Tagged , , , ,
на горе