Любовен хороскоп за 6.08.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 6.08.2021 петък

Овен
Любовният ви живот ще бъде на висота днес, защото за всички представители на Овена, ще има небе отворено за решения в семейния, интимния и дори за самотните сърца. На последните днес, има всички перспективи срещата вечерта да завърши с романтичен нюянс.

Телец
Днес ще бъдете сладки и нежни, точно такива, както партньорът ви би ви поискал. Това ще бъде идиличен петък, в който можете да си кажете най-хубавите неща.

Близнаци
Не е нужно днес много да говорите с партньора си. Натрупала се е инерция и двамата знаете дори къде ще отидете довечера. Това обаче е добре, защото имате нужда да се отдадете един на друг с нежност.

Рак
Семейните Раци ще имат страхотна възможност да издигнат щастието в дома на по-високо ниво, защото именно техният авторитет ще се наложи при малките спорове през деня. За тези с партньори, наистина прекрасен ден с дълбоко посвещение един на друг.

Лъв
Един малък Меркурий ще успее днес да синхронизира вас и вашия партньор в една прекрасна емоционална вечер. Не ви липсват нито еротизма, нито доброто отношение, нито вкуса, с който да привлечете любимия човек до вас. Няма как да пропуснете тази вечер.

Дева
Венера продължава с позитивните дарове, а това се отразява добре на връзката с партньора ви. Луната от друга страна дава възможност на Девата сингъл да експериментира и да опитва нови срещи.

Везни
С този или тази, за които ви бие сърцето, ще бъдете в магически момент през целия ден. Сърцата ви туптят страстно, което ви дава надежди за бъдещето. Тези, които са сингъл продължават в търсенето на сродна душа, но днес ще имат повече пречки заради приятели.

Скорпион
Тази добра форма, в която сте днес няма как да не ви направи силни и в любовната игра. Днес ще можете да се насладите на всичко, стига партньорът ви да е в добро състояние на духа. Това важи и за сингъл Скорпиона, който може да излезе навън именно за нови срещи.

Стрелец
Един спокоен ден с партньора и една романтична вечер. Второто е възможно, ако днес някои от приятелите ви не решат да ви изведат навън и да ви откраднат от половинката ви. Напълно възможен сценарий, който може да предизвика ревност.

Козирог
Понякога искате просто да останете вкъщи в петък вечер и това е точният петък. Една приятна семейна вечеря с партньора, с фамилията, която ви дава нужната почивка за тялото. Уикендът обаче ще бъде друга работа.

Водолей
Партньорът ви не иска приятелтво в аспекта на връзката ви, но днес точно това искате от него. Затова не отбивайте всичките му желания, но поискайте и от него разговор. Все пак, вие сте загадъчната зодия.

Риби
Сингъл Рибите за пореден път се заблуждават, че ще намерят любов когато излизат с приятелите си. Да, с тях е наистина прекрасно, но връзката изисква жертви от зоната на комфорта. Тази вечер е идеалната да излезете от нея и да се впуснете в нова авантюра.

Tagged ,
на горе