Дневен хороскоп за 29.07.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 29.07.2021 четвъртък

Овен

Днес ще приложите способността да предадете увереност и доверие на хората, които ви познават. По време на работа колегите ви се състезават, за да могат да работят с вас. Основното е да продължите да уважавате себе си и другите, като помните, че свободата не е частна собственост, тя принадлежи на всички.

Телец

Четвъртък идва да ви кажа какво може би не работи, кои са нещата и ситуациите, които през есента, благодарение на рестартирането на много идеи, ще трябва да решите и да поправите. Изживявате този момент като миг посветен на истината.

 

Близнаци

Трябва да имате ясни идеи, за да вземете правилните решения. Внимателно претеглете плюсовете и минусите и преценете възможните последици по ваш избор.

 

Рак

Един копнеж към заминаване, ако не за морето, поне за провинцията, където естествените храни, чистият въздух и отдалечаването от работата не само върши чудеса за вашето здраве, но и за вашето настроение.

Лъв

Всички знаем, че сте родени да бъдете лидери и това противопоставяне ви кара да искате да покажете своите качества. На работа или у дома, за професионални или лични проекти, между смелост, сила на волята или нужди, вие все още сте начело на вашия малък свят. Някои хора ви се възхищават и уважават, докато други просто не ви понасят.

Дева

Марс пристига днес във вашия знак и веднага ще повиши нивото на страстите ви, на най-добрите енергии. Ще усетите по-голяма свобода, нещо, което сте спечелили, но с което никога няма да се наложи да прекалявате. Един рестарт за вас, във втората половина на седмицата.

 

Везни

Още вчера се усети, как преставате да мислите само за работни неща, за ангажименти в средата на лятото. Може би отлична новина с оглед на времето, което се задава, за всичко, което ще можете да правите без твърде много концентрация.

 

 

Скорпион

Говоренето без такт може да предизвика искри. Необходимо е да създавате нови връзки открито и спокойно. Най-вероятно днес ще страдате от мускулно напрежение, болки и спазми поради дефицит на калий. Ще трябва да се върнете към нормалното и да демонстрирате своята адаптивност.

Стрелец

Груповите дейности и работата в екип ще бъдат добри за вашето его днес. Рискувате да изнервите околните! Пощадете нервите си, а също и тези на другите! Ще има възможности да се възползвате на ниво нови приятелства, ще направите вълнуващи открития за себе си.

Козирог

Вашето противоречие създава недоверие около вас. Трябва да сте по-опростени и да внимавате какво казвате. Приемете днес като възможност да се отървете от навиците от миналото, които увреждат вашето проявление. Друга гледна точка ще ви позволи да излезете от невъзможна ситуация. Бъдете отворени за предложения от околните.

Водолей

Ще получите голямо удовлетворение от посвещаването на време на приятел, който се нуждае от вашата подкрепа. Трябва да забавите малко темпото, за да слушате най-дълбоките си инстинкти. Дайте си почивка, без да се чувствате виновни – нямате причина да го правите.

Риби

Ще искате да станете полезни и ще успеете в това начинание. Доброто дело от време на време отпуска душата! Напрежение в работата, но вие почти не можете да издържите повече, бъдете внимателни и се научете да казвате не. Не се бутайте в тълпата днес, имате нужда повече от себе си в тиха среда.

Tagged , , ,
на горе