Любовен хороскоп за 29.07.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 29.07.2021 четвъртък

Овен

Може би по вина на Марс, който спира да подпалва мислите ви за внезапни страсти, вашият начин да обичате става по-малко сетивен, но по-умствен, по-логичен. Това носи добро за дълготрайни връзки, но не и за започване на такива.

Телец

Обърнали сте се към партньора си с повече обич и страст, и очаквате това нещо обратно. Ако не го получите може да се разочаровате и да искате да потърсите разговор с човек, който ще разбере емоциите ви. Подходящо време за сингъл Телците за нова завоевания.

Близнаци

Някои нервни изблици в семейството или някакво недоволство ще се разрази ако сте на почивка. Те ще бъдат потушени бързо, но има и сигнали, че това може да се пренесе и като се върнете от почивката.

Рак

Продължавате да искате от партньора си повече яснота в отношенията. Това изнервя повече него, защото изведнъж сте станали по-настоятелни. Няма нужда от такива емоции, успокоете топката и подарете на партньора си една вечер с излизане навън.

Лъв

Вятър на спокойствие духа над любовния ви живот. Бихте искали да прекарате деня на закрито с партньора си. За сингъл Лъвовете, надеждите за нова връзка няма да са напразни. Вие излъчвате сила, която привлича.

Дева

Вчера сте почувствали една лекота във връзката, едно освобождаване от задължения благодарение и на партньора ви. Затова днес с новите сили, които са ви дошли, може би е време да планирате една романтична ваканция, или страстен уикенд.

 

Везни

Ако искате да избегнете конфликт с партньора, опитайте се да бъдете дипломатични и преди всичко не отговаряйте на провокации. Не е добър ден за конфронтация, в крайна сметка ще кажете думи, които не сте искали да кажете, обиждайки човека до вас.

 

 

Скорпион

Облаците се събират и вие се чувствате в крак с партньора си. В началото споровете ще бъдат напрегнати, но те се смекчават сами, ако оставите страховете си настрана.

Стрелец

Ще се изкушите да излезете и да избягате от ежедневието, да потърсите по-зелена трева в сантименталните начинания и път към партньора ви. Carpe diem (Живей за мига) ще бъде вашето мото!

Козирог

Афера на сърцето ви хвърля в хаос. Не бъдете апатични към ситуацията и мислете логично как да преодолеете това. Не вземайте никакви окончателни решения, ще знаете повече в края на месеца.

Водолей

Емоционалният ви живот е подчертан и планирате да изградите непревземаема крепост около любовния си живот. Отделете време, за да се насладите на силните усещания, които се появяват.

Риби

Спорът с приятел или непознат би могъл да ви разстрои, а това може да повлияе на разговора и с партньора ви. Опитайте се да разберете по-добре чувствата си. По този начин ще прецизирате емоционалното си поведение в бъдеще.

Tagged ,
на горе