Дневен хороскоп за 28.09.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 28.09.2021 вторник

Овен

Средно обещаваща картина в края на месеца от всички гледни точки, накратко, положителният период продължава за вас. Можете да разчитате на дискретна интуиция, за да разсеете съмненията и да продължите с бързите си решения във всеки аспект от професионалното си поприще.

 

Телец

Великолепна Луна, която е домакин на приятелските знаци на Близнаци и Рак днес, подчертава типичната ви трезвост, спокойното и балансирано отношение, с което се представяте пред колегите и приятелите си. Понякога обаче можете да прекалите с твърде студеното поведение и наставнически съвети.

 

Близнаци

Днес можете да имате проблем с концентрацията, която винаги е била част от  вашата „визитка“. Въпреки това има благоприятни условия да се организирате психически, особено ако сте студент или ако извършвате интелектуална дейност.  Що се отнася до физическото здраве, ще бъде препоръчително да си осигурите място за абсолютна почивка след работа.

 

Рак

Венера ви гледа любезно и благоприятства вашата интуиция и контакт с чувствителната, и емоционална част, която винаги е била на преден план при вас. Някои срокове и семейни ангажименти, които ще се припокриват, няма да ви разсейват много от намеренията ви. Ще можете да завършите възходящо, като изпълните всяка ежедневна задача по-бързо от очакваното.

 

Лъв

Вашите ориентири са семейството, здравето и икономическото спокойствие. Не се колебайте днес да работите целенасочено за тях. Ще имате нужда от подкрепа и от приятели, така че не бъдете горделиви и приемете малко помощ.

 

Дева

Точното разположение на Венера ви дава възможност да се насладите напълно на някои удоволствия на този ден в края на септември. Отличната физическа форма и доброто настроение може би ще ви доведат до злоупотреба в службата и ще бъдете смъмрени за фриволното ви поведение.

 

Везни

Нов ден в края на септември, в който греете със слънчевия си чар, показвайки типичното си съчувствие и постоянно добро настроение. Можете също да разчитате на тонизиращо здравословно състояние, което ви позволява да се опитате да спортувате след края на деня и то не сами, а в група с приятели.

 

Скорпион

Семейният и социалният живот могат да бъдат засегнати днес в неприятен аспект. Чувствате се малко уморени и може би се нуждаете от миг почивка и релаксация, за да възстановите тялото си. Морето или планините ви викат, а ако нямате възможност, задължително е след работа да се отдадете на релакс.

 

Стрелец

Денят ви хваща разпръснати на много фронтове, но най-вече в семейния сектор. Слънцето от Везни винаги е доброжелателно и ви дава чар, харизма и способност да съчувствате, да се адаптирате и да вземате решения, които са правилни и носят добро и за другите.

 

Козирог

Септемврийското небе този вторник засилва стремежа ви да се утвърдите и също така да бъдете целенасочени в избора, който е свързан с нещо, което популяризирате. Не е необходимо да се пресилвате, нещата ще се получават есествено.

 

Водолей

Колкото и умело да опитвате да се справите, все не може да коригирате някои семейни и междуличностни ситуации, които стоят висящи. Това не трябва да ми тормози, защото от тези ситуации се учите на нови неща и доизграждате вашия силен, но не постоянен характер.

 

Риби

Няма да сте доволни от ежедневието си. Не насилвайте проблема, просто си починете. Би било добре да забавите темпото на домашния живот и да промените приоритетите си, дори ако се обмислят текущите шансове. Въпреки това сте в добра физическа кондиция и можете да пробвате да се разсеете със спортна дейност.

Tagged , , , , ,
на горе