дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 26.09.2021 неделя

 

Овен

Един неделен ден,, в който склонността ви да доставяте радост в дома може да бъде намалена. Днес ще предадете с настроението си по-различни краски, за по-голяма дълбочина на отношенията. Ако се откажете от някои установени навици, умът ви наистина ще се отпусне.

Телец

Днес ще се уверите, че някои от вашите желания могат да станат реалност, независимо от обстоятелствата. Знаете много добре, че единството е сила и имате настроение за създаване на благоприятни връзки. Трябва да се занимавате със спорт за издръжливост, за да подобрите баланса си.

Близнаци

Вашата общителна, светска, жизнена страна ще бъде на преден план в този септемврийски неделен ден. Марс, Слънцето и Меркурий са в знака на Везни, вашият братски приятелски сектор на зодиакалното колело, ви дава способността да общувате на високо ниво и да създадете дългоочаквани връзки за кариерно развитие.

Рак

Една от любимите ви планети, Венера се намира в приятелския знак Скорпион. Чувствителността и интуицията ви са на такова ниво днес, че правят съществуването ви по-гладко. С приятели, деца, братя или сестри създавате онази атмосфера, привързана и грижовна, която само вие знаете как да направите.

Дневен хороскоп за 26.09.2021 неделя

Лъв

Неделя, която открива блестяща и спокойна фаза, изпълнена с нови човешки контакти, които се редуват и ви намират в правилното настроение, за да ги посрещнете. Няма да липсват възможности да се откроите – нещо, което е заложено във вените ви.

Дева

Вашето здраве зависи от емоционалната пълнота и отсъствието на икономически тревоги. Ако е имало тези обстоятелства през седмицата, то днес се наслаждавате на пълноценна почивка, в атмосферата на семейна радост, която сякаш откривате отново. Разходки край морето или в планината са топ идеята за деня.

Везни

Неделя, в която решителността, амбицията, насочеността към успеха са подчертани. Красивата Луна ви подкрепя, като ви стимулира да се впуснете в различни предизвикателства. Кръвообращението ви трябва да се активира отново чрез упражнения и чист въздух.

Дневен хороскоп за 26.09.2021 неделя

Скорпион

Творческото настроение днес ви дава силна чувствителност и интуиция, за да направите правилния избор и да можете да разпознаете истинските си приятели. Във вашето семейство климатът е споделен между всички и неделята е повече от мечтана.

Стрелец

Насладете се на щастливата комбинация от звезди, които със своето бавно и мощно действие подкрепят най-блестящите ви инициативи. Ще имате възможност да правите открития за себе си чрез вашите реакции. Въпреки преминаващото чувство на умора, днес ще се възползвате от добра физическа форма. Енергизирайте тялото си с упражнения.

Козирог

Зодиакална картина ви позволява да се движите внимателно, разумно, но в същото време интуитивно – проницателно, по начин разкриващ нови възможности за вас или алтернативни решения, които ще накарат събитията в живота ви да се развият по един неочакван начин.

Водолей

Тази неделя през септември ще бъдете подпомогнати от типичния си хумор, винаги толкова жив и способен да забавлява приятели и близки. Мисълта за донякъде застояла ситуация от професионална гледна точка ви кара за момента да бъдете предпазливи при избора си.

Риби

Благоприятните съюзи стават възможни, така че гледайте отвъд привидния вид на нещата. Здравето ви, макар и отлично, може да бъде обезпокоено от чернодробни проблеми и малки промени в диетата ви могат да помогнат.

Tagged , , , , ,
на горе