Дневен хороскоп за 25.08.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 25.08.2021 сряда

Овен

Един красив Нептун в добрия съседен знак на Риби днес ви дава далновидност, необходима да погледнете на бъдещите си перспективи с отворена и спокойна душа. Желанието да намерите баланс, който да отговаря на противоположните нужди в семейството, е цел, към която се стремите и която сякаш докосвате.

Телец

Леко небе днес ви придружава във вашето пътуване. Климатът на хармония, създаден в семейството, ви позволява да се свържете отново с някои роднини, с които сте имали спрели отношения. Отделно ще почувствате нужда да направите равносметка и да останете малко сами в една част от деня.

Близнаци

Динамична фаза, в която се озовавате пред различни небесни тела, подредени в хармоничен ъгъл, а с други, не точно отрицателен, но в провокативен аспект. Ще търсите да освободите пространство, за да започнете реализация на планове, които сте имали за кариерното си развитие. Не се подавайте на провокациите.

Рак

Днес ще имате повишено ниво на умствена яснота, силата на рационалния анализ ще бъде ваша, а способността да гледате на всичко от балансирана гледна точка, ще ви помогне да направите много важни сделки. Ще се случат и познанства, които не сте предвидили, а те ще отворят интересни възможности за бъдещето.

Лъв

Слънцето вече „избяга“ от вашия знак и сякаш усещате как положителните аспекти се смесват с други, които са по-малко приятни за вас днес. Въпреки това, ще бъдете силни във вземането на ефективни решения. Особено важни ще са тези във финансов план, които да ви донесат сериозни приходи.

Дева

Добра практична новина стои пред вас. Днешната атмосфера се основава на вашето доверие в колегите и приятелите. Възползвайте се максимално от тишината и спокойствието на деня, за да помислите какво може да липсва в диетата ви. Ще имате възможност да блеснете, но може да се наложи да влезете в светлината на прожекторите.

Везни

Астрална картина на добри пожелания ви придружава в началото на този ваш нов ден в края на август. Ще има и доза безпокойство, причинено от Луната в знака на Овен, която може да създаде различни видове проблеми в областта на приятелствата и в отношенията родител-дете. Ако се стигне до скандал, ще имате нужда да преосмислите някои неща и да ги започнете отначало.

Скорпион

Насладете се на транзита на Нептун, който е в много щастлива точка от зодиака за вас: в знака на Риби. Общ климат на благополучие, на търсене на физическа – материална, но и умствена – духовна красота ви оживява. Забравяйки всяка тъга, вие се посвещавате на най-близките ви и на работните ангажименти с нова енергия.

Стрелец

Вашият астрален климат носи решението да запазите хладна глава за всякакви проблеми. Ще започнете с полезни промени в ежедневието си. Всеки би си помислил, че днес ви е приятно да се биете за идеите си. Вие сте в добра форма. Запазете усилията, които сте започнали в диетата си, и всичко ще се подобри.

Козирог

Слънцето, Меркурий, Марс и Уран едновременно заемат два знака във вашите доверени приятели на зодиакалното колело – Дева и Телец – и ви предлагат ситуация на спокоен поток в ежедневието. Семейният живот е този, който ви дава най-приятните удовлетворения, което ще е за сметка на вашия професионализъм.

Водолей

Днес е добър ден за всякакъв вид групови събирания, пътувания. Трябва да излезете от рутината си, така че не се колебайте да го направите. Ще можете да изпълнявате различни задачи с енергията, която имате днес, но можете допълнително да подобрите жизнеността си, като се храните по-здравословно – обърнете повече внимание на зеленчуците!

Риба

Ще бъдете много сигурни в себе си, може би твърде много … Избягвайте задълбочените дискусии и се съсредоточете върху действието на работното място. Бихте могли да се възползвате много от спортуването на открито в края на деня. Имате нужда от смяна на въздуха както на морално, така и на физическо ниво. Някои хора ще се опитат да ви провокират. С реакцията си ще покажете промяната, която сте предприели.

Tagged , , , , , , ,
на горе