Дневен хороскоп за 20.08.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 20.08.2021 петък

Овен

Оптимистично е настроението на звездите за вас в днешния ден. Както често става, заради вашата твърдоглавост, рискувате да пропуснете още един шанс защото отново сте предпочели въображаемото пред реалното.

Телец

Днес оставете всичко за вечерта. През денят ще сте всеотдайни какво винаги и може да се поуморите, но след това ще имате възможност да си отпочинете. Направете го със стил.

Близнаци

Очаква се ден в отдаденост на приятелите. Ако сте родени през третата декада, ще трябва да се опитате да бъдете по-предпазливи, особено когато моментът го изисква, така ще можете да спасите ситуацията. При всички положение днес може да си легнете по-късно от обикновено.

Рак

Родените под знака на Рака, ще трябва да се опитат да намерят отправна точка за диалог днес, който може да бъде доста предизвикателен за поддържане. Ситуацията изисква отдаденост и малко повече вяра в бъдещето.

Лъв

Днес фантазията ви ще се отприщи и ще мечтаете за неща, които нямат нищо общо нито с работата ви, нито със семейния живот. Нова и забавна среща ще оживи живота ви, който имате с приятелите си.

Дева

На този ден ще сте склонни да се съсредоточите върху себе си и върху егото си, предпочитайки да прекарате няколко самотни часа у дома, слушайки необичайните ритми на сърцето си и може би малко по-различна музика. Това ще ви ободри.

Везни

Енергичен ден, емоционален и пълен с нови любопитства, които да задоволите. Нещата ще са изцяло насочени към любовта. Тези, които са имали турбулентни дни в сантименталната част от живота си, най-накрая ще могат да изпитат моменти на истинско спокойствие.

 

Скорпион

За вас Скорпионите, удовлетворяването на всички искания е детска игра. Винаги знаете, че сте на правилното място, в точното време. Мнозина оценяват постоянното ви присъствие, особено в работата ви. Тази вечер, ако знаете как да изчакате с малко търпение, ще можете да постигнете една от целите си.

Стрелец

Вашата лична температура ще бъде близка до точката на кипене. Всичките ви сетива ще бъдат нащрек и възприемчиви, както никога досега, готови да посрещнат всеки стимул и да реагират адекватно. Това ще се хареса особено на шефа ви. Пазете се от нерешителност в ключовите моменти.

Козирог

Днес ще имате достатъчно време да организирате и дефинирате всички подробности за следващото си пътуване. Звездите ви съветват да не се задоволявате с първия шанс. Помислете повече, вижте най-добрата дестинация. Все пак там няма да сте сами.

Водолей

Ще бъдете много емоционални, щедри и готови да направите всичко, без спирачки и по-любопитни от обикновено. Това ще ви умори и вечерта желанието за излизане няма да се усеща. Ще имате голяма нужда от почивка и звездите предлагат спокойна вечер в компанията на криминален филм.

.
Риби
Звездите ви съветват да не оставате без работа днес. Отдайте се на професията или на хобито си, за да може да създадете неща, които са чакали дълго време вашата нерешителност.

Tagged , , , , , ,
на горе