дневен хороскоп за 8 януари 2023
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)

Дневен хороскоп за 17 август 2022: Луната остава в трудолюбивият Козирог. Трябва да сме изключително съсредоточени върху нашите планове, цели и финансова сигурност, особено когато Луната срещне Меркурий в Козирог в ранните зори. Късно вечерта Луната ще срещне мечтателния Нептун в Риби, който ще ни напомни, че с малко усилия, упоритост и интуиция можем да сбъднем мечтите си. В същото време ни се напомня да не бъдем прекалено строги към себе си. Късно вечерта, когато Юпитер в Скорпион се срещне с Плутон в Козирог, ще е идеалният момент да оставим това, от което вече не се нуждаем, в замяна на нещо свежо и полезно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мощна магнитна буря ще достигне земята. Вижте кога…

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ – лек за тежестта в краката и непоносимите болки в ставите

Положителни промени в края на Август за 2 зодии

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

ДОМАШЕН ЛЕК за астма, пневмония, кашлица, артрит…

Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги чрез магическите свойства на копривата

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 17 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 17 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Всичко, което предприемете, ще изисква огромни усилия, нестандартен подход към обичайните задължения, специални решения по пътя на възникващите проблеми. В личният ви живот предстои известен спад относно междуличностните ви интереси, но не трябва да се разстройвате, защото ви очакват нови, не по-малко интересни и вълнуващи запознанства. Звездите в този ден са сигурни, че ще се случи събитие или фатална комбинация от обстоятелства, след което ще погледнете на познатите неща по съвсем нов начин и дори ще промените начина си на живот.

Дневен хороскоп за 17 август 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Началото на денят е най-позитивното време за Телците. Днес вятърът на промяната буквално ще нахлуе в живота ви, от което ще бъдете изключително щастливи. За това красноречиво свидетелства благоприятното разположение на Уран и Слънцето. Днес ви очакват, не само нови запознанства и планове, но и добри новини. През този период общуването е особено важно, затова се постарайте да съберете около себе си, колкото се може повече надеждни хора. Обърнете внимание на официалния бизнес, след което можете да посетите отлични социални събития или шумни партита. Имате брилянтна роля в това.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 17 август, може би е време да направите равносметка и да се подготвите за нови проекти, да подредите нещата и плановете, да завършите делата и да поставите точка. По това време е по-добре да намалите комуникацията с колеги или познати, не губете енергията си. Не е изключено известно апатично настроение. Затова се опитайте да не се преуморявате, дайте си повече време. Втората половина на денят ще бъде благоприятна. Възможни са нови полезни запознанства. Все пак помислете добре, преди да се гмурнете на дълбоко.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 17 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес пътят към успеха на Раците минава чрез помощта на стари познати, които се ползват с авторитет и влияние в правилните среди. На работа трябва да се покажете от най-добрата си страна. Тогава ръководството ще оцени вашите качества и ще ги сравни с други кандидати. Въпреки това, не влизайте през глава. Не си губете времето с празни приказки и безпочвени мечти. Разчитайте само на своя житейски опит и знания, а също така вземете под внимание съветите на знаещи хора. В този случай късметът няма да се отвърне от вас и звездите със сигурност ще ви помогнат.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 17 август, трябва да се погрижите за здравето си. Енергийният ви потенциал е на по-ниско ниво, така че се опитайте да не се пренатоварвате и да не поемате излишни рискове. Опитайте се да намерите време за уединение, философски размисъл върху живота, размисъл върху нов вид дейност, предоставяне на всяка възможна подкрепа и помощ на вашите близки. Днес ви очакват разширяване на партньорствата, особено за мъжете от тази зодия. Звездите предричат ​​за възможна скрита враждебност или прикрита ревност. В професионален план се опитайте да се съсредоточите върху същественото и да игнорирате дребните неща.

Дневен хороскоп за 17 август 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 17 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес Девите имат висок жизнен потенциал. В началото на денят ще трябва да вземете отговорно решение, свързано с личния ви живот. Разчитайте единствено на себе си. Ако слушате приятелите си, няма да можете да избегнете евентуална грешка. Незабавно сложете край на дългогодишни спорове, възникнали с любим човек и роднини. Спазвайте умереност във финансовата сфера, не бъдете разточителни и безразсъдни. Неочакваните обрати на съдбата ще принудят мъжете от този знак да бъдат възможно най-активни в организирането на важно събитие, което ще се проведе днес. Дамите трябва да бъдат по-внимателни при подписване на документи, поемане на обещания и задължения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес Везните трябва да бъдат особено внимателни. В този ден благосъстоянието на знака може внезапно и решително да се промени. Затова бъдете изключително внимателни по всякакви въпроси, особено тези, свързани с парите. Трябва да останете внимателни и в любовните дела с партньора. Поради дребнаво недоразумение, отношенията с любимият човек днес могат да стигнат истинска буря, която ще бъде изключително трудно да се успокои. Затова се подгответе предварително, за да избегнете конфликт, бъдете търпеливи и дипломатични.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 17 август, на Скорпионите се прогнозира увеличаване на жизнения потенциал. Вие сте по-уверени от всякога в способностите си и сте готови да ръководите група от съмишленици, което ще ви помогне да заемете водеща позиция. Звездите са убедени, че имате всички шансове да използвате максималните възможности, за да постигнете това, което искате. Вашата ефективност и отговорност със сигурност ще бъдат възнаградени. Новите идеи ще ви помогнат да намерите допълнителен източник на доходи. Благодарение на емоционалния подем физическото ви състояние ще се подобри, което е отлична предпоставка да забравите за проблемите. Взаимодействието с близките хора ще бъде изпълнено с тихо, взаимно удоволствие.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес ви се очертават много лични и приятелски срещи, настройте се на приятно забавление и релакс в кръга на любимите хора. Пътувайте свободно, извършвайте активни физически дейности, купувайте, продавайте и наемайте. Всякакви големи покупки със сигурност ще бъдат успешни и ще ви радват дълго време. Днес звездите са благосклонни към вас. Занимавайте се с творчество – рисувайте, композирайте, пишете стихове. Вашият жизнен потенциал е много висок. Вие сте енергични, общителни, привлекателни и надарени с дарба на прозорливост. Днес само любов, хармония и спокойствие ще съпътстват вашият знак.

Дневен хороскоп за 17 август 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес за Козирозите е желателно да се успокоят и да възстановят баланса между мисли и чувства, за да се насладят на хармония и спокойствие. В отношенията с хората е по-добре ясно да разберете кой кой е и какво си струва и след това да премахнете ненужните натоварващи контакти от личния си живот. Не е изключено ново запознанство с човек от друго място, което ще допринесе за развитието на вашия бизнес. В този ден ви очакват неочаквани новини, които коренно ще променят начинът ви на живот. Това не е моментът да бъдете объркани и в етап на несигурност, тъй като това ще попречи на вземането на правилното решение в настоящите трудни обстоятелства.

Дневен хороскоп за 17 август 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 17 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Този ден е изключително различен за Водолеят, така че не очаквайте нещо специално. Който и да се включи във вашите дела, може да се отвърне по всяко време. Опитайте се веднага да се стабилизирате, за да не се разстроите много от това. Днес за решаването на всякакви проблеми е необходима максимална енергия и време. По-добре е да не планирате делови срещи, особено с ръководители или влиятелни покровители, от които имате повече от достатъчно. Не трябва да участвате в спорове и празни разговори, които само ще ви отнемат времето, което вече нямате. Непредсказуемите действия на вашите партньори могат да ви повлияят.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес денят на Рибите е благоприятен за решителни действия в сферата на професионалната дейност, не са изключени нови инициативи и идеи. От вас се очаква бързо изкачване по кариерната стълбица. Вие блестите с ум и сте по-умни от мнозина. Вашата неуморна креативност предизвиква завист у другите. Енергията, желанието да постигнете целите си и да стигнете до края, както и голям брой ценни идеи ще бъдат напълно одобрени от вашето ръководство. Въпреки това, не бива да бързате, защото всичко си има своето време. Дарбата на дипломацията ще ви помогне да повишите социалния си статус и да установите авторитет в обкръжението си.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе