дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 13.09.2021 понеделник

Овен

 

Ще искате да бъдете полезни и ще имате тази възможност. Услугата ще ви бъде върната скоро. Срещата с приятели или семейство ви от уикенда, ще ви помогне да заредите психологически батериите си и леко да премахнете стреса на понеделника. Звездите подкрепят вашите дългосрочни начинания. Фокусирайте се върху качеството и бъдете сериозни.

 

Телец

 

Ще бъдете много склонни да анализирате дълбоко вътрешното си настроение и това ще ви позволи да насочите енергията си по конструктивен начин. В момента имате по-малко физическа енергия, но това ще отмине. Моралът ви се подобрява и вие ще споделяте тази енергия с хората, с които общувате.

 

Близнаци

 

Време е да разрешите разногласията на работното място. Ще знаете как да намерите правилните думи, без да обърквате нещата. Ще трябва да приемате витамини и минерали, за да запълните недостатъците си. Не е нищо сериозно, но трябва да се вземат мерки. Завършването на проект повдига настроението ви. Бъдете упорити, за да сте сигурни, че всички шансове са на ваша страна.

 

Рак

 

Благоприятните съюзи стават възможни, така че гледайте отвъд външата форма на нещата. Ще се изненадате. Здравето ви, макар и отлично, може да бъде обезпокоено от чернодробни проблеми и малки промени в диетата ви могат да помогнат. Предпочитате съучастието пред борбите за власт. Днес ще сте много успешни в установяването на приятелски отношения.

Дневен хороскоп за 13.09.2021 понеделник

Лъв

 

Съсредоточете се върху стабилността и доверието днес, консолидирайте нещата с близките си с откровеност. Ще бъдете в отлична цялостна форма, но ще трябва да разчитате на бързи въглехидрати, за да подобрите енергията си. Това е много активно време и ще изисква от вас да се разбунтувате срещу някои правила и да минете през по-преки пътища.

 

Дева

 

Ще се насладите на приятна приятелска среда, където ще преобладава забавлението. Отложете сериозните дискусии за следващите дни. Кръвообращението ви трябва да се активира отново чрез упражнения и чист въздух. Ще намерите много подкрепа сред хората около вас. Това е подходящ момент за работа по такива връзки, която ще станат по-важни.

 

Везни

 

Това е идеалният ден да се отправите на пътешествие, което отлагате твърде дълго! Не се отчайвайте, можете да го направите и след работа, като го планирате за уикенда. Пзволете на вашите противници да вървят по своя път, в противен случай те ще ви изморят морално. Покажете своята благодарност към тези, които ще ви подкрепят!

Дневен хороскоп за 13.09.2021 понеделник

Скорпион

Късметът е на път и ще засили увереността ви и тази на хората около вас днес. Вие сте в добра форма; продължете усилията си по отношение на храненето и всичко ще се получи най-добре за вас. Ще усетите смелостта да поемате рискове. В този дух ви очаква истински късмет.

 

Стрелец

Ентусиазмът ви тегли в правилната посока и разговорите повдигат настроението ви. Ще трябва да положите усилия, за да имате малко време за себе си и да се отпуснете, което не сте в състояние да направите в момента. Контактът с природата би бил добър за презареждане на батериите. Така че в следобедните часове трябва да вземете мерки и бързо да се оттеглите от градската суета.

 

Козирог

 

Чувствате се готови да промените нещата, да направите правилните изводи и да започнете отначало на нова основа. Вашето здраве ще бъде засегнато от бъбречни проблеми, трябва да пиете повече течности, за да премахнете излишното по всички фронтове. Настроението ви ви позволява да пренебрегнете притесненията си. Тази способност за отделяне от хората ще ви помогне да намерите решения.

Водолей

 

Нищо няма да попречи на доброто ви настроение днес. Небесата ви се усмихват и вие им отвръщате. Съмненията ви не засягат начина ви на съществуване и отношенията ви с другите, което е удобно за почти всички. Няма да имате проблем да изразите своята гледна точка. Не прекалявайте обаче. Бъдете дипломатични.

Риби

 

Трябва да забавите темпото. И да опитате да прекарате време без да правите нищо! Утре ще имате по-ясен поглед върху нещата. Ако се откажете от установените навици, умът ви наистина ще се отпусне. Няма да ви липсва вдъхновение да планирате живота си напред, но днес наистина трябва да се се успокоите.

Tagged , , , , , , , ,
на горе