Дневен хороскоп за 13.07.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 13.07.2021 вторник

Овен
Горещ вторник, който за да се охлади, трябва да навлезете в по-спокойно междуличностни отношения. Днес ще имате предизвикателства от всички страни, така че ако се опитате да обърнете внимание на всичко, това ще ви коства много.

Телец

Продуктивен ден! Не само за славата обаче, но ще трябва да работите и за парите; има обстоятелства, които ви карат да печелите, но и да харчите. Резултат: сметките са в баланс.

Близнаци

Днес в тялото ви има странна и фина възбуда. Няколко допълнителни разходи през деня, оправдани от допълнителен доход. Меркурий ви осигурява подкрепа. Единственият недостатък е тенденцията да очаквате твърде много от себе си и от другите.

Рак

Днес Раците имат подкрепата на всички небесни тела. Което ще ги поддържа жизнени и хармонични дори в най-голямата жега. Може днес да получите предложение за мечтано лятно пътуване на по-ниска цена.

Лъв

Вторник без много какво да се похвалите, но и няма от какво да се срамувате. Необичайно мълчаливи и една лека изнервеност дори когато няма защо да я чувствате. Вторник без много какво да се похвалите, но и няма от какво да се срамувате. Необичайно мълчаливи и една лека изнервеност дори когато няма защо да я чувствате.

Дева

Днес имате всичко: интуиция, оригиналност, изобретателност и разбира се също смелост да приложите на практика това, което сте организирали. Ще отнеме време, защото плановете ви както на работа, така и на почивка днес са доста дръзки, но за ваше щастие останалите, от партньори до приятели, до спътници, ще следват уверено вашите указания.

Везни

Ден без пикантна съставка и дори да имаше, нямаше да ви се хареса. Вътрешното напрежение е налице, но вие се борите да го изразите, затова сте толкова несъгласен: казвате, че мислите изключително за работата, но в сърцето си знаете, че не е така, защото чувствата са царят!

Скорпион

Срещу Уран нищо не можете да направите, той се противопоставя от години и ще трябва да го търпите още дълго време. Луната, Меркурий и Юпитер обаче са отлични посредници, свързани заедно от поредица хармонични аспекти: разчитайте на здравия разум днес и този път ще бъдете в добра позиция спрямо проблемите.

Стрелец

Днес Луната ви дава указания, които са само професионални и продиктувани с авторитарен въздух, а това веднага ви изнервя. В семейството трябва да общувате повече, да споделяте емоции и чувства, вместо да ги пазите в тайна.

Козирог

Небесните тела и техните движения оказват силно влияние върху аспектите на всички връзки днес. За вас, скъпи приятели в знака Козирог, изглежда, че е доста лош и проблемен вторник. Обърнете специално внимание във вашата сфера на работа. Най-общо казано, производителността ще бъде доста добра, но сделките, които може да сключите, изглеждат много евтини.

Водолей

Работа и спестявания, най-важното за момента, може би защото няма какво да се каже за привързаностите. Има от какво да се оплаквате от професионален фронт, но напразно ще се опитват да поставят пръчки между колелата ви: този път враговете ви няма да успеят! Новини у дома и в семейството, може би ремонт, може би сватба за организиране: несъмнено ще струва много, но ще бъде възможност за щастие.

Риби

По време на работа, днес не сключвайте сделки, обърнете внимание на обучения и разучаване на нови практики. Кажете ‘не’ на неща, които източват енергията ви, докато насочвате вниманието си към вътрешния си храм. Днес начертайте граница, която да не прекрачвате, дори ако ви е неудобно

Tagged ,
на горе