Дневен хороскоп за 11.07.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 11.07.2021 неделя

Овен

Доста ярка картина на планетарни размествания, ще накара семейния живот да изскочи на преден план. Тази позиция на светилото ви моли да се посветите на вашите сестри и братя, чичовци и племенници. Интересна неделя в задушевна атмосфера.

Телец

Малки неуспехи може да възникнат тази неделя в семейството, но ще можете да ги преодолеете с обичайния баланс и рационалност. Отдайте се на почивката, за да може да се презаредите с енергия за новата седмица.

Близнаци

Ще имате разголващо душата поведение в семейството в тази неделя. Това може да е притеснително за близките ви, но ви подтиква и стимулира положително към промяна. Рационалната ви природа ще приеме предизвикателството и ще се потопи в него.

Рак

Алтернативни култури, философии на далечни народи ще просветляват ума ви. Нептун ще ви кара да подходите с интерес към всичко, което е откъснато от доминиращата мисъл. С вашето любопитство, привличането към откритията, вие ще се посветите напълно в езотериката на неделята.

Лъв

Неделя огряна от Луната във вашия знак повишава спонтанността на вашия характер и вие ставате още по-ангажирани с типичното си слънчево излъчване.

Дева

Семейният живот е това, което ви дава най-голямото щастие днес. Така че, за да не се задълбочавате в други теми, които ще ви донесат неприятности, отдайте се на неделя за близките хора и тяхното добруване.

Везни

Красива неделя в средата на лятото, която ви хваща в перфектна физическа форма и в оживено и весело настроение. Днес ви удовлетворяват междуличностните отношения, където сте истинска машина за организиране на събития, партита, събирания с приятели. Искате нещо различно и задвижването на колелото тръгва от вас.

Скорпион

Интуицията ви кара да разчитате на потока от промени, които небето е подготвило за вас тази неделя, особено ако сте родени през първото десетдневие. В това красиво приключение, което продължава дълго време, Нептун ви е спътник в пътуването, което ще ви отведе до нови работни и лични преживявания.

Стрелец

Неделята предлага особено вълнуващи преживявания от различни гледни точки. От взаимоотношенията с околната среда до вашето здравословно състояние и фитнес, през отношенията с приятелите и любовните страсти. А като си представите, че това трябва да ви бъде ден за почивка.

Козирог

Уран и Нептун ви водят към по-голяма свобода и доверие в семейството и в кръга на стабилните приятелства. Днес вашите културни, политически и идеологически интереси ще се увеличават. Отварят се възможности за благоприятни промени.

Водолей

Топла неделя в средата на юли, която ви кани да се забавлявате и да изпитате лекота. Започнете да управлявате съдбата си и се откажете от безполезните ограничения, за да стартирате към нови начинания с вашата пословична сръчност. Не ви липсва и усещането кога трябва да спрете, ако се появи риск.

Риби

Днес нещата ще се случват, така че да ви помогнат да облекчите някои усложнения. В семейството възникват нови ситуации с подновяващи се междуличностни отношения, срещи и нови разбирателства между роднини. Ще се изискват от вас тактика и умение за изчакване.

Tagged ,
на горе