В кой ден от седмицата сте родени: Той оказва голямо влияние върху съдбата ви

в кой ден от седмицата сте родени
Астрология

В кой ден от седмицата сте родени: Той оказва голямо влияние върху съдбата ви

Известно е, че датата на раждане влияе върху нашата съдба. Денят от седмицата, обаче, също. Нека видим какво отличава един от друг хората, родени в различните дни.

Понеделник

В този ден от седмицата се раждат специални хора. Те винаги знаят какво искат от живота. Много обичат театър, кино, музика. Привлечени от творческия си път и с основание! Колкото повече се развиват в тази посока, толкова повече късмет има в живота им.

Често имат пророчески сънища. Също така хората, родени в понеделник, са благословени с отлична интуиция. Тя е тази, която им помага да вземат правилните решения.

Вторник

Родените във вторник също имат късмет. Но не във всичко и не винаги. И всичко това, защото тези хора често разчитат на другите, не се учат от грешките си. Щастливият ден за вас е вторник. На този ден ви върви във всичко – да полагате успешно изпити, да купувате жилище, да подписвате важни документи.

Сряда

На този ден се раждат хора, които често имат късмет през летния сезон. Всичко, което ви е трудно през зимата и през всеки студен ден от годината, е лесно през топлите дни. Чувствате го интуитивно, затова винаги планирате сватби и важни пътувания за лятото.

Ако искате късметът да ви хване за ръка, започнете бизнес през лятото. Отслабването също е по-добро от юни до август.

Четвъртък

Вие сте чувствителен човек, който се разстройва от малки неща. Бъдете внимателни, четете повече, занимавайте се с йога, медитация. За да имате повече успехи в живота си, отделете време не на материални ценности, а на духовни.

Често имате късмет, когато мислите за другите, а не за себе си. Бумерангът на добротата определено се връща при хора като вас.

Петък

На този ден се раждат хора, които трябва да изградят кариера и личен живот в друга държава. Ако сте били привлечени от изучаването на други езици, всичко е ясно. Ако не, не забравяйте да вземете, за да научите английски, немски или испански и тогава късметът ще се вмъкне във вашия портфейл. Хората, родени в петък често печелят зелена карта или се женят за чужденци.

Събота

Имате късмет в хазарта, но не бива да посвещавате целия си живот на това. Научете се да печелите пари там, където имате нужда и от късмет, но не залагайте напълно на него. Търпението и упоритата работа са най-добрите ви приятели.

Бъдете внимателни към детайлите и знайте, че околната среда играе огромна роля за благополучието ви.

Неделя

Най-щастливите хора се раждат в неделя. Те обичат живота и животът ги обича. Късмет имат във всичко, както и са красиви и умни едновременно.

Те излизат от самолета навреме. Те се качват в правилния вагон. Те имат късмет в любовта. Те са късметлиите.

Tagged , ,
на горе