Бъди истинска жена и раздавай любов, щастие и радост, но само там, където е заслужено

Бъди истинска жена и раздавай любов, щастие и радост, но само там, където е заслужено
Любов и партньорство

Бъди истинска жена и раздавай любов, щастие и радост, но само там, където е заслужено

Трудно е да си истинска жена. Понякога е почти невъзможно да се балансират ролите на майка и съпруга. Но това е красиво пътуване в живота, където вашето присъствие прави живота на другите лесен. Това ви кара да се чувствате специални, когато вашите близки хора имат най-голяма нужда от вас и най-накрая това е семейство, където любовта един към друг е първият и най-важен приоритет.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Животът ще бъде лесен, когато давате повече и очаквате по-малко. Да бъдеш със семейството и да споделяш нещата си са най-важните правила за щастлив и успешен живот. Възпитаните и културни жени винаги създават красиво семейство. Така че, опитайте се да извлечете най-доброто от себе си, за да можете да накарате другите да научат същото от вас.

Бъдете смелостта на съпруга си, силата на децата си и достатъчно силна за себе си, че никакво зло да не може да ви сломи и да отнеме усмивката от лицето ви. Бъдете достатъчно силни, за да приемате както комплименти, така и критики, за да растете отвътре.

Когато една съпруга има добър съпруг, това лесно се вижда на лицето ѝ. Тя може да направи всичко грациозно. С усмивка и желание. Една жена иска да бъде майка, когато грижовният съпруг присъства до нея, за да улесни живота ѝ и да бъде опора.

Наоколо, да прекарвате време в кухнята, а останалото с децата, би било наистина трудно, ако не получите психическа и физическа подкрепа от любимия човек. Трябва да се научите на споделеност и на това да поставяте чуждите нужди пред собствените.

Но един ден, когато станете майка и създадете семейство, няма да ви се налага да го четете или някой да ви дава съвети, защото майчиният инстинкт е толкова силен, а любовта към детето – безрезервна.

Компромиси, по-малко очаквания, повече прощаване… Тези качества са такива скъпоценни камъни, които, ако можете да си позволите, тогава животът ви определено ще се усмихне с вас, а вие ще бъдете по-щастлива. Разпространявайте любов и разкривайте радостта от живота!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Любовта има срок на годност само тогава, когато не е истинска

Разбитото сърцето се лекува – с нова любов, много по-истинска от предишната

Истинската любов ще я познаеш по неговия поглед и отношението към теб, мила

Tagged , , , , , , , , ,
на горе