Астропрогноза за периода 12-19 април: Какво ни очаква и на какво да обърнем внимание

Астропрогноза за периода 12-19 април
Астрология

Астропрогноза за периода 12-19 април: Какво ни очаква и на какво да обърнем внимание

На 12 април луната навлиза в нова фаза и това ще бъде определящо за периода.

Какво ще ни донесе новолунието на 12 април?

На 12 април ще настъпи новолуние в знака Овен. Ще бъдем настроени войнствено, но всеки по  свой собствен начин. Тези, които взаимодействат с други хора по финансови въпроси или по въпроси, свързани с психологическа подкрепа или интимни теми, трябва да вземат мерки за безопасност. Възможни е създаване на интриги, които ще бъдат в техен ущърб.

Хората, на които в този период не предстои да бъдат тясно свързани с политика, големи пари, заеми, данъци, корпорации, наследство, имат шанс успешно да решават своите текущи дела, да правят нови важни запознанства, да чертаят сериозни планове, да купуват полезни неща за себе си, за дома и да разширяват бизнеса си.

Прогноза за периода  12-19 април

На 14 април Венера ще премине към знака Телец, благодарение на който любовната тема ще намали малко своята огнена и страстна сила.

Чувствата, които досега бяха на преден план, ще преминат плавно към теми за личните финанси, ежедневието, комфорта, удоволствията, забавленията и творческите моменти. В същото време личните отношения несъмнено ще се стабилизират и укрепват.

На 19 април двете планети Меркурий и Слънцето ще преминат в знака Телец наведнъж. Земният елемент ще укрепи позицията си, така че всички действия трябва да бъдат обмислени и осъзнати.

Мотивацията и комуникацията ще бъдат много прагматични, дори малко упорити. Хората, които имат много земни елементи в хороскопа си, ще бъдат по-трудни за убеждение да направят нещо и да се размърдат.

Но задълбочеността и отговорността също ще се увеличат и повечето от нас напълно и осъзнато ще се откажат от деструктивните действия ще започнат да се отнасят по-сериозно към своето бъдеще.

Ще станем по-отговорни и по-съсредоточени за постигане на успех във всяка една област от нашия живот.

Tagged , , ,
на горе