Астрологичен съвет за 9 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Астрологичен съвет за 8 април 2023: Неочаквана изненада ще ви помогне да повярвате в чудото и във Вселената. Затова се опитайте да приемете с радост този лъч топлина.

Дневен хороскоп за 8 април 2023

Любовен хороскоп за 8 април 2023

50 житейски урока, които рано или късно ще признаете за мъдри

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 8 април 2023

Може да почувствате, че всяко малко нещо е спусък в този момент. Вместо да се плашите от дълбочината и широтата на вашите емоции, внесете светлината на осъзнаването в така наречените тъмни части, които присъстват в живота ви. Оставете мъглата да се разсее, преди да вземете големи решения.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 8 април 2023

Време е да започнете да сеете семената на промяната. Няма значение, ако не можете да видите дестинацията си от мястото, където стоите. Единственото, което има значение, е да продължите въпреки така наречените препятствия по пътя си. Продължавай напред.

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Не всичко ще си дойде веднага на мястото. Отминаващото пълнолуние ви дава възможност да въплътите най-добрата версия на себе си и да поемете повече рискове, отколкото някога сте имали през целия си живот. Доверете се на интуицията си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Поставете телефона си на безшумен режим, оттеглете се от външния свят – позволете си да бъдете в мир, за да съхраните енергията си. Напоследък работите много усилено, поради което се чувствате изтощени. Починете си добре, Раци.

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Колкото повече се фокусирате върху външността, толкова повече се отклонявате от вътрешното си ядро. Фокусирайте се върху себе си, слушайте вътрешния си глас и следвайте желанията си. Желанието постоянно да се харесва на някого няма да доведе до нищо добро.

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Напоследък често се питате: „Дали вашите действия са в съответствие с най-висшето и най-голямото благо за всички?“ Енергиите на пълнолунието събуждат у вас желанието да посеете семената на промяната. Ако сте мислили да промените живота си, това е знак за вас да започнете да го правите още сега!

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Какво се случва, когато направите крачка назад, отпуснете се и оставите нещата да се случват? Работете съзнателно със закона за привличането на благосъстоянието. Енергиите на луната ще донесат много благословии със себе си. Повярвайте, скоро ще имате повод да отворите шампанско!

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Енергията на небесните тела ви напомня, че не е нужно да обяснявате на никого своя житейски избор. Свободата ви е голяма тема за вас през следващите дни. Вие разбивате стереотипите и предизвиквате самата идея за „нормалност“.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Запитайте се дали този остарял сценарий, в който живеете в момента, е подходящ за вас. Не забравяйте, че енергията на луната ви насърчава да се откажете от това, което вече не ви служи. Освободете се от миналото, за да направите място за новото в живота. Вярвайте в себе си.

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Движението е живот. Нека това бъде вашето мото за днес. Съберете се, съберете сили и поемете да борите нови върхове. Ще ви бъде осигурена подкрепа от близки. Късметът ще ви съпътства през целия път.

Астрологичен съвет за 8 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Има моменти в живота, когато пътят към една мечта изглежда като стръмно катерене. Понякога се случва така, че усилията, които полагаме, не ни помагат да се доближим до желаната дестинация в желаната времева рамка. Звездите ви напомнят – продължавай към целта.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 8 април 2023

Имало е дни, в които оставяхте мненията на другите да замъглят мислите ви. Но сега сте на този етап от вашето пътуване, когато сте твърдо уверени в способностите си. И правилно, Риби. Привлечете подкрепата на близките си, изпълнете днешния ден с положителни емоции.

Топ 12 добавки за лечение на хипертония

Как лесно да изберем парфюм

infomax-logo-50-15-HW СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ

Tagged , ,
на горе