астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 25 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: позволете си да се разграничите от това, което вече не служи на вашето най-добро. Това е естествен процес на еволюция. Само, когато един цикъл приключи, може да започне друг.

България си има още един шампион на Спешъл Олимпикс Берлин 2023

infomax-logo-50-15-HW На „Айдушко сборище“ почитат Еньовден с Празник на билките

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: време е да върнете силата си и да поемете юздите на живота в свои ръце, защото вие заслужавате повече. Време е да се свържете отново с чувството си за цел и да създавате чудеса! Вие не сте дошли на този свят, за да живеете посредствен живот.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: време е да започнете да общувате с хора, които умеят да дават, а не да отнемат сила. Време е да мечтаете за нов свят и да предприемете вдъхновяващи действия. Време е да правите чудеса в сътрудничество с Вселената, знаейки, че всяка стъпка в правилната посока има значение.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: вашата идея служи ли за най-висшето и най-голямото добро? Възвишава ли другите, вдъхновява ли ги да блеснат със своята уникалност? Ако сте отговорили положително на този въпрос, значи сте на прав път. Не се притеснявайте да дадете своя принос.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: вместо да казвате „да“ на всичко и всеки по пътя си, бъдете избирателни. Време е да последвате страстта си и да посветите енергията си на това, което събужда песента на душата ви. Не трябва да се отваряте на първия срещнат и да му доверявате тайните си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: не трябва да правите нищо, което не ви носи радост. Няма нужда да живеете живота в излишни тревоги. Опитайте се да се концентрирате върху собствената си душа. Помнете, че радостта е вашата истинска природа и трябва да се стремите към това, което разпалва огъня в сърцето ви!  

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес вие излъчвате добри вибрации, обръщате внимание на близките и се свързвате с кръга от хора сродни на вашата душа на по-дълбоко ниво. Не забравяйте, че способността да приемате другите такива, каквито са, може да направи чудеса.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: стресът и напрежението не помагат, не мотивират, не дават сила. Всичко това само понижава вибрациите ви и създава мрежа от трудни ситуации. Така че, дишайте. Отървете се от вътрешните бариери. В същото време не забравяйте да привлечете подкрепата на хората от „вашата порода“.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: когато осъзнаете вътрешната си сила, ще се почувствате свободни в потока на живота. Ще изпитате чувство за единство с циклите и ритмите на природата, което е точно това, което се нуждаете. Добър начин да оползотворите тази енергия е да се грижите за себе си и близките си, да дарявате нежност, да отваряте сърцето си и да слушате интуицията си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес не пропускайте да се огледате, останете в настоящия момент и проучете възможностите на това, което можете да създадете. В процеса ще разберете, че някои хора идват в живота ви само за да донесат радост в сърцето ви.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: не всеки има късмета да има ментор, който знае как да насочи своя ученик по правилния път. Но това не е причина да се отказвате. Във вас има огромна сила, която да мобилизирате в трудна ситуация. Скоро ще ви бъде даден шанс да подобрите делата си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: колко често сте готови да кажете: „Не знам, но съм готов да проуча и да разбера“. Не става дума за това какво ще кажат другите за вашия интерес и неговите резултати. Става въпрос за пътуване до непознати места в самите вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: радостта и тъгата са двете страни на медала. Днес звездите ви призовават да размишлявате върху концепцията за двойствеността. Не забравяйте, че всъщност вие сте създателят на вашата реалност. Изберете от коя страна искате да бъдете.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25 юни 2023

на горе