астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 24 ноември 2023 г

Астрологичен съвет за 24 ноември 2023 г. за всички зодии: Стоенето неподвижно и чакането всичко да се нареди добре и само по себе си, за да донесе късмет, не е опция през този ден. И не само това, целият период е пълен с възможности, които ще изискват действие, за да бъдат реализирани.

За ползите от водораслите АФА!

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Българин да се наричаш…С какво превъзхождаш другите народи?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: възползвайте се от този ден, за да се погрижите за някои от най-важните си желания. Действайте последователно и ще успеете. Въпреки това, не се колебайте и не се поставяйте на края на списъка.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: в душата ви се води битка, която не знаете как да спечелите. Несъмнено в този ден ще откриете нова страна в себе си и това ще ви помогне да станете победители. Не се страхувайте от нови възможности.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: това, което сте очаквали, може да се отложи през този ден. Не се тревожете за лоши резултати или потенциални загуби, това е просто малко отлагане. Ще видите, че всичко ще се коригира много бързо и ще се върне към нормалното.

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: не давате най-добрите съвети, особено по въпросите на психичните проблеми. Трябва да приемете, че не можете да прецените някои ситуации, които не сте преживели сами.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: ще имате прекрасен ден, пълен с енергия. Насладете се на това прекрасно време и сбъднете желанията си, дори и най-смелите могат да се материализират в този ден. Звездите и тяхната подкрепа са с вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет на деня за зодия Дева: ще предприемете поредица от духовни пътешествия, които са предназначени да възстановят вярата ви в себе си. Това ще бъде едно незабравимо преживяване, така че се възползвайте от всички предимства, изпратени ви от звездите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за зодия Везни: освободете се от подозренията към любимия човек. Имате талант да правите прибързани заключения; това няма да ви помогне.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: вашият магнетизъм е особен и в този ден е в своя максимум, и ще ви позволи да се откроите сред другите. Чувствайте се свободни да го използвате. Оставете настрана прекалената скромност и действайте, очакват ви невероятни моменти.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: чистият въздух, разходките в парка през свободното време ще ви дадат необходимия прилив на енергия, очаква ви много активен период. Сега не е време за шумни събития и хабене на енергия.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: в този ден ще ходите на гости или ще имате посещение, което ще ви развесели. Всичко, което можете да направите за определени хора около вас в момента, е да им пожелаете доброто.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: вие имате ключа към разбирането на определени семейни проблеми, така че е по-добре да ги решите незабавно, не натрупвайте проблеми, в противен случай ще прекарате цялото си време върху тях. Съберете се и действайте.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: нова врата ще се отвори за вас и всичко, което трябва да направите, е да влезете и да видите какви възможности се крият зад нея. Бъдете по-смели, не се колебайте, не чакайте някой да ви изпревари.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 ноември 2023 г

на горе