Астрологичен съвет за 21 май 2023

Астрологичен съвет за 20 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: За да преобразите живота си, използвайте силата на благодарността. Тя ще промени вашата енергия. Щом вложите цялата си енергия в благодарност, ще видите как чудесата започват да се случват в живота ви.

infomax-logo-50-15-HW Консулство ни в Истанбул публикува новите правила за влизане и пътуване в Турция

Астрологичен съвет за 20 май 2023 7 диви цветя за вашата градина

6 удивителни съвета, когато излизате с интроверт

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Когато искате щастие или красив живот, не ги искайте само за себе си, поискайте ги за всички. Когато искате нещо по-добро, не го искайте само за себе си, а за всички. Сега си представете какъв би бил светът, ако 5 или 6 милиарда души поискат тези неща за вас?
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Вселената ви направлява и общува с вас във всеки миг от живота ви. Тя откликва на вашите мисли и ви дава безценни напътствия чрез вашите чувства. Добрите ви чувства означават ДОБРО, което идва при вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Търсете радостта във всичко, с което се срещате в живота си, особено ако това е неблагоприятна за вас ситуация. Всичко, което привличате, ви помага да израствате. За да се насочите по нов път и в нова посока са нужни нови качества и нови сили – те са това, от което имате нужда. 

Рак 22 юни – 22 юли

Раци, има една дума, която притежава невероятна сила да променя живота. Една дума, която може да твори чудеса в живота ви. Една дума, която изведе навън отрицателната енергия. Има само една дума, която стои между вас, щастието и мечтания живот – думата БЛАГОДАРЯ!

Лъв 23 юли – 22 август

Ние привличаме към себе си това, което съдържаме. Всяко обстоятелство, всеки човек и всяка ситуация, които привличаме и преживяваме, са основани на това, което е у нас. Вашият живот е отражение на онова, което се съдържа у вас, а то е винаги под ваш контрол.

Дева 23 август – 22 септем.

Вие сте уникално и прекрасно човешко същество. Самото ви съществуване е жизненоважно за функционирането на нашата Вселена, защото вие сте частица от нейната цялост. Бъдете в хармония с Вселената и със закона за привличането.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Във Вселената  пътят никога не е само един и вие никога не сте в капан, в който да имате само един избор. Във всяко обстоятелство и всеки един момент от живота пред вас има два пътя. Тези два пътя са добър или лош и вие сте човекът, който избира по кой да тръгне.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Любовта е най-голямата сила, която притежавате. Колкото повече любов изпитвате, толкова по-непоклатима е вашата сила. Колкото повече любов изпитвате, толкова по-голяма сила имате, за да си създадете мечтания живот, изпълнен с любов, радост и хармония.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Радостта привлича радост. Щастието привлича щастие. Благодарността привлича благодарност. Добротата привлича доброто. Любовта привлича любов. Ето защо, за да промените своя свят, стига само да промените начина, по който се чувствате вътрешно.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Трябва да намерите начин да се чувствате добре и щастливи тук и сега, да се чувствате добре сега и да изпитвате радост тук и сега, без парите, защото тези прекрасни усещания са същите, които ще изпитате и когато имате пари.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Всяка дума, която изричате има собствена честота на вибрациите и веднъж изречена, бива „уловена“ от Вселената. Законът на привличането откликва на всички честоти, следователно откликва и на думите, които вие изричате. 

Риби 19 февр. – 20 март

Помните ли как си вярвахте, когато бяхте деца и играехте на наужким. Именно това трябва да правите и сега, щом искате нещо. Просто си представете, че вече имате това, което желаете. Тази лесна формула е приложима към всичко.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 май 2023

на горе