астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 10 юни

Астрологичен съвет за всички зодии. За да бъдете в хармония с вибрациите на деня, е важно да отделите време на семейните ценности. Ако, вече имате създадени традиции, съвместно събиране за обяд или вечерна разходка, е добра идея.

Астрологичен съвет за 10 юни Избор на под: тъмен или светъл

Супа топчета – класическа рецепта

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

✨ Овен: разчистете вътрешното си пространство. Сега, след като сте почистили, си пожелайте нещо и ще бъде така. Новото вътрешно огледало винаги ще ви отразява красиви, щастливи, изпълнени със сила и здраве. В себе си винаги усмихнат, доволен и радостен човек.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

✨ Телец: в работата избягвайте импулсивните решения и действия, това не е денят, в който можете да се доверите на мимолетни проблясъци и прозрения. Важно е да обмислите всички желания, които се появяват, да изживеете тази емоционална вълна поне три дни и едва след това да вземете окончателно решение.

Близнаци 21 май – 21 юни

✨ Близнаци: ако се укорявате за нещо, нищо няма да се промени от този факт. Просто трябва да решите и да започнете да се движите, стъпка по стъпка, възприемайки пречките като възможности, а не като причини да се откажете и да не правите нищо.  

Рак 22 юни – 22 юли

✨ Рак: ако искате да изпълните мечтата си, тогава използвайте метода, наречен творческа визуализация. Може да ви помогне да направите живота си такъв, какъвто го искате. Същността му е проста: в сегашно време си представяте, че мечтата ви вече е изпълнена.

Лъв 23 юли – 22 август

✨ Лъв: всичко, което ви се случва днес, не е случайно. Всички събития са естествени и нямат за цел да ви накажат, а да подчертаят какво трябва да се промени или коригира в живота ви и да ви въвлекат в размисъл върху чертите на характера и поведението ви.

Дева 23 август – 22 септем.

✨ Дева: доверете се на собствения си опит и се опитайте да вземете всяко решение само въз основа на надеждна информация и знания. Позволете си да имате своето мнение и гледна точка и не се страхувайте да ги изразите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

✨ Везни: благоприятно е да си починете, да се отпуснете, да четете книги, да пишете поезия и да се занимавате с творчество. В същото време самият творчески процес и получаването на удоволствие от него са важни днес.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

✨ Скорпион: в този ден се препоръчва да се избягва всичко, което може да предизвика проява на негативизъм. Натрупаната енергия може да се прояви в крайности, така че е важно да не забравяте да контролирате емоциите, съзнанието и вниманието си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

✨ Стрелец: днес не поемайте отговорност за живота и решенията си – точно това се случва, когато позволите на други хора или обстоятелства, или дори времето, да застанат на пътя ви към щастието. Отговорността винаги прави човека по-силен. Ако понякога вярата ви в успеха ви изневерява, повтаряйте неуморно: „Мога“.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

✨ Козирог: всяка стъпка, дори и най-малката, ви доближава до заветната цел. Към вашата цел, а не към тази, към която ще се придвижите, ако някой взема решения вместо вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

✨ Водолей: приемете като принцип правилото: „речено – сторено“. Това ще ви помогне лесно да реализирате плановете си. Поемете отговорност за успеха си като дар, който ви позволява да поемете контрола над живота си!

Риби 19 февр. – 20 март

✨ Риби: ние сме като огледала, отразяващи случващото се около нас. Нашата реакция на отражение зависи от състоянието на нашите външни и вътрешни огледала. Външното огледало някак си е излъскано и регулирано от възпитанието и културата на човека. Но за състоянието на вътрешното огледало сме отговорни сами.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 10 юни

на горе